najdi:

 
Oddelki
CD, DVD, LP
227
Družboslovje & Humanistika
409
Duhovnost, Ezoterika, Osebna rast
137
Energetika
2
Glasba
122
Gospodarstvo
13
Katalogi razstav
77
Knjiga za darilo
41
Knjige po znižanih cenah
15
Knjige za otroke in mladino
297
Koledarji
1
Komunikacija
9
Leposlovje, književnost
402
Management in posel
8
Moda
1
Monografija
40
Naravoslovje
78
Obramboslovje
1
Otroške slikanice po 5 in 6 eur
12
Priročniki
440
Računalništvo & Informatika, Internet
54
Revije
106
Satira, humoreska
10
Slikanice, pobarvanke
77
Slikarstvo
12
Teologija
15
UČBENIKI
26
Umetnosti, Zabava, Šport
213
Uporabne vede, Medicina, Tehnologija
56
Zborniki
24
 Založbe
 Avtorji
 
knjiga FIGA : Sočna, slastna, aromatična, zdrava
FIGA : Sočna, slastna, aromatična, zdrava / Andrej Fric

V Grčiji je bila simbol moči in moškosti, na Vzhodu plodnosti in razmnoževanja. Uporaba v zdravilstvu je bila poznana Egipčanom že vsaj 1500 let pred Kristusom. Je najpogosteje omenjeni sadež v Bibliji. So slastne in zdrave.

v kosarico redna cena: 30,00 €
vaš prihranek: 3,00 €
cena za vas:
27,00 €
 
knjiga POSTRV: Iz reke na mizo
POSTRV: Iz reke na mizo / Andrej Fric

Knjiga ni klasična kuharska knjiga, temveč odpira pogled v različne vrste postrvi in njihovih značilnosti. Ribiška zveza Slovenije jo priporoča kuharjem, ljubiteljem postrvi in ribičem, saj poleg receptov v njej najdete tudi informacije in zanimivosti o ribolovu v Sloveniji, kar je bilo tudi objavljeno v eni izmed številk revije RIBIČ.

v kosarico redna cena: 35,00 €
vaš prihranek: 3,50 €
cena za vas:
31,50 €
 
knjiga ŠPARGLJI: DIVJI IN GOJENI
ŠPARGLJI: DIVJI IN GOJENI / Andrej Fric
Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev. - See more at: http://www.zalozba.info/shop/kulinarika/sparglji-divji-in-gojeni/#!prettyPhoto/0/
Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev. - See more at: http://www.zalozba.info/shop/kulinarika/sparglji-divji-in-gojeni/#!prettyPhoto/0/
Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev. - See more at: http://www.zalozba.info/shop/kulinarika/sparglji-divji-in-gojeni/#!prettyPhoto/0/

Šparglji so ena prvih vrst pomladne zelenjave. Njihova sezona se začne z aprilom in traja vse do sredine junija, vrhunec pa doseže ravno okoli prvomajskih praznikov. Sezona špargljev traja najdlje do sredine junija , nato pa nam do jeseni krasi vrtove lepo zelenje, ki ga lahko uporabljamo s cvetjem v šopkih. Spomladi, ko v Istri začno brsteti sredozemski hrasti , cveteti brnistre, poganjati divji koromač, regrat in melisnice , med značilnim nizkim rastjem iz robid, šopov ostre trave sramežljivo pokukajo na dan temno zelene mladice divjih špargljev.

 

v kosarico redna cena: 35,00 €
vaš prihranek: 3,50 €
cena za vas:
31,50 €
 
knjiga O Martinu, moštu, goski in vinu
O Martinu, moštu, goski in vinu / Andrej Fric
Avtor v knjigi na 600 straneh opisuje delo v vinogradu, kletarjenje in o življenju sv. Martina, v drugem delu pa so opisani recepti perutninskih jedi in nekaterih jedi slovenskih pokrajin.
v kosarico redna cena: 40,00 €
vaš prihranek: 4,00 €
cena za vas:
36,00 €
 
knjiga Planeti v loncu
Planeti v loncu / Andrej Fric
V knjigi Planeti v loncu avtor, ki se je v kulinariki kalil tako v maršalovi kuhinji kot po ladjah in zasebnih jahtah, razmišlja o povezavi kulinarike in astrologije. Razmišlja o znamenjih horoskopa, vplivu sonca in lune na rast in razvoj rastlin, vse to pa začini z nasveti, kakšna kuhinja, še bolje kulinarika sodi k ljudem, rojenim v različnih nebesnih znamenjih. Knjiga Planeti v loncu je po dveh Fricovih uspešnicah - knjigi o Martinu in martinovanjih in Diši po božiču tretje delo tega avtorja, ki se kulinarike loteva mnogo bolj filozofsko kot zgolj z zapisovanjem receptov. Napoveduje pa jih še kar nekaj, o krofih, postrveh, sardinah, tartufih, ribah in mehkužcih ter o prašiču, slovenskem kralju živali. Ne zgolj koristno, marveč tudi zabavno in mestoma poduhovljeno branje Fricovih knjig se bo v zbirki Iz kuharske kape zaključilo z najtežje pričakovano knjigo Kamasutra v jedi.
v kosarico redna cena: 30,00 €
vaš prihranek: 3,00 €
cena za vas:
27,00 €
 
knjiga Po Božiču diši
Po Božiču diši / Andrej Fric
To je knjiga, kjer je zbrano največ dobrih receptov do sedaj, zaželela si jo bo vsaka gospodinja. V preko tisoč strani debeli knjigi so zbrani recepti avtorja iz njegove dolgoletne prakse v kuhinji. Nekateri recepti so napisani tako kot jih je avtor prejel, zato, da ohrani njihovo izvirnost. V knjigi so recepti podani brez smiselnega reda, tako, da je knjiga privlačna za prebiranje in odkrivanje nekaj novega. Torej recepti o piškotih, minjonih, roladah, poticah, keksih, tortah, rezinah in še in še. Kuharica, Recepti so enostavno napisani za vsako gospodinjo in še tako nevešči peke, lahko pripravijo slastne sladice.
v kosarico redna cena: 70,00 €
vaš prihranek: 7,00 €
cena za vas:
63,00 €
 

Košarica
vaša košarica
je prazna

Plačilo
Ponujamo vam več načinov plačila. Izberite tistega, ki je za vas najbolj primeren.
Po povzetju
Naročeno blago plačate kurirski službi ob prevzemu na domu.
S predračunom
Po zaključenem naročilu si sami natisnite predračun za naročeno blago. Predračun lahko poravnate s položnico ali z nakazilom preko vaše spletne banke.

Dostava in osebni prevzem
Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu.

Stroški dostave so pavšalni in znašajo 3,50 EUR na posamezno naročilo. Pri naročilu nad 30,00 EUR vam stroške dostave krijemo mi.

Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.
 
  O nakupovanju O podjetju Ne spreglejte

© Buča 2006-2017 // Ko knjiga pride k vam