najdi:

 
Oddelki
CD, DVD, LP
222
Družboslovje & Humanistika
389
Duhovnost, Ezoterika, Osebna rast
124
Energetika
1
Glasba
104
Gospodarstvo
10
Katalogi razstav
67
Knjiga za darilo
43
Knjige po znižanih cenah
16
Knjige za otroke in mladino
262
Koledarji
2
Komunikacija
8
Leposlovje, književnost
404
Management in posel
7
Moda
1
Monografija
30
Naravoslovje
81
Obramboslovje
1
Otroške slikanice po 5 in 6 eur
12
Priročniki
 
   
Računalništvo & Informatika, Internet
54
Revije
92
Satira, humoreska
9
Slikanice, pobarvanke
59
Slikarstvo
12
Teologija
11
UČBENIKI
24
Umetnosti, Zabava, Šport
214
Uporabne vede, Medicina, Tehnologija
57
Zborniki
22
 Založbe
 Avtorji
 
 1  2  3  4  5  6  7  8 ...
knjiga Fine cuisine for sunday chefs: thirty three timeless treats
Fine cuisine for sunday chefs: thirty three timeless treats / Jure Apih
This book wants to be neither a cooking manual nor an haute cuisine academy. Just an invitation maybe to meals that anyone following these simple instructions could easily master. Even simple dishes can be fine and even complex cooking is in fact simple, once it is broken down into simple enough steps. The inspiration of Viennese high gastronomy, Balkan barbeque, flavours of the Mediterranean as well as Venetian and Florentine refinement, Hungarian paprika and prosciutto of the Karst, the tastiest from bourgeois and farmers' tables, walnuts and truffles, they are all equal fragments of the unique Slovene gourmet cuvée.
v kosarico   cena za vas:
26,00 €
 
knjiga Dobra jed se sama ponuja (Jedi stoletij za sodobne čase)
Dobra jed se sama ponuja (Jedi stoletij za sodobne čase) / Klarisa M. Jovanović, Veno Dolenc
Z zgodbami o jedeh nas avtorica pelje v svet receptov slovenskih receptov, ki so lahko še kako zanimivi za razburjanje naše sodobne ter predvsem inovativne kulinarične ustvarjalnosti in jih hkrati mojstrsko povezuje s pregovori o hrani, ki so se ohranili v slovenskem jeziku.
v kosarico   cena za vas:
12,00 €
 
knjiga Kuhanje po Beaufortu: recepti za vsako jakost vetra
Kuhanje po Beaufortu: recepti za vsako jakost vetra / Claudia Seifert
Recepti so razvrščeni glede na jakost vetra, hkrati pa so predstavljeni slastno in ljubko, tako, da kar nagovarjajo h kakovostnemu in raznolikemu kuhanju, ki pa ne traja dlje kot 30 minut. Ob receptih objavljeni simboli nam omogočajo hiter pregled. Vsak recept ima tudi jasen seznam sestavin in enostavno opisan postopek za pripravo jedi. Knjiga sodi v vsako kuhinjo na krovu, prav tako pa se počuti doma tudi an kopnem. In ne pozabimo na star pregovor, ki pravi, da so oči tiste, ki jedo z nami.
v kosarico   cena za vas:
19,90 €
 
knjiga Recepti naših non
Recepti naših non / Uredili: Zlatka Dolničar Šaletič, Tatjana Cirer Kos
Knjiga Recepti naših non ni taka, kot so vse druge kuharske knjige doma in po širnem svetu. Je izjema. Takih še ni bilo in jih ni. Je ljubka izjemnica, istrska prisrčnicain raznovrstnica. Pisana je tako, kot se pišejo vse prave knjige - s srcem, in napisana tako, kot so napisane vse dobre kuharske knjige - s kuhalnico. Učenci šole v Sečovljah kajpak niso vihteli kuhalnic ampak svinčnike in peresnike, kuhalnice pa so imele v rokah njihove none. One so se od svojih mater in non naučile ravnati s kuhalnico, z lonci, kotliči, kozicami, mešati polento, delati fitaje, kuhati juhe in mineštre, jim dodajati ravno prav teh ali onih dišavnic, soli in olja ter dobrih misli za svoje jedce. Ti pa so pripravljene jedi, kajpak če so že odrasli šolskim klopem, zalivali z refoškim, z malvazijo, a tudi s pohvalami.
v kosarico redna cena: 6,90 €
vaš prihranek: 0,70 €
cena za vas:
6,20 €
 
knjiga PODAJTE mi sol, prosim!
PODAJTE mi sol, prosim! / Skupina avtorjev
"Podajte mi sol, prosim!". To je verjetno za izrekom "dober tek" največkrat izrečena želja ob obedu za vsako jedilno mizo. Na njej je solnica nepogrešljiva. Danes živimo v času neomejenih možnosti in lahke dosegljivosti vseh dobrin. Zato si težko predstavljamo pomembnost nečesa tako vsakdanjega in na videz tako malenkostnega, kot je sol. Vendar sol ni samo začimba. Je še mnogo več. Brez nje ne moremo živeti. Sol teče skozi naše žile, zgodovino, kulturo in verovanja, omogoča naše življenje ter nas spominja na rojstvo vsega živega v prvobitnem oceanu našega planeta.
v kosarico redna cena: 9,90 €
vaš prihranek: 1,00 €
cena za vas:
8,90 €
 
knjiga Taste Maribor: Everyday and festive dishes of Maribor people
Taste Maribor: Everyday and festive dishes of Maribor people / Uredila: Janez Bogataj, Helena Cvikl
v kosarico redna cena: 17,00 €
vaš prihranek: 1,70 €
cena za vas:
15,30 €
 
knjiga Okusiti Maribor: vsakdanje in praznične jedi Mariborčanov
Okusiti Maribor: vsakdanje in praznične jedi Mariborčanov / Uredila: Janez Bogataj, Helena Cvikl
Obrabljena fraza "Povej mi, kaj ješ, in povem ti, kakšen človek si" kot uvodna nota k tej publikaciji morda zbevi kar malce demagoško, a kljub vsemu v svojem robatem tonu zajema tisto žlahtno bistvo knjige Okusiti Maribor, Vsakdanje in praznične jedi Mariborčanov.
v kosarico redna cena: 17,00 €
vaš prihranek: 1,70 €
cena za vas:
15,30 €
 
knjiga At the Table with the Slavs: celebrating a wealth of flavour traditions
At the Table with the Slavs: celebrating a wealth of flavour traditions / Janez Bogataj
Global efforts for sufficient and healthy food are gaining new dimensions. Discovering and learning about foods and beverages opens the door to local and regional cultures, economy, people’s daily routines and festivities as well as their spiritual creativity. All this goes hand in hand with efforts for sustainable development, for nature- and people-friendly ways of producing and consuming food.
v kosarico redna cena: 29,00 €
vaš prihranek: 2,90 €
cena za vas:
26,10 €
 
knjiga Fina kuhinja za telebane
Fina kuhinja za telebane / Jure Apih
Slovenija postaja vedno bolj prepoznavna turistična kulinarična destinacija. Kako dobro danes jemo Slovenci? Na prepihu balkanske in dunajske šole, med Madžarsko, Italijo in Mediteranom slovenska sodobna kuhinja že dolgo ni več kmečka etnološka posebnost, temveč povsem nova izvirna zvrst okusov in arom, ki so jo izkušnje odprtega sveta primamile na našo mizo. Tudi mit visoke kuharske šole se počasi izgublja. Veliki kulinarični šefi so resda svoj svet, z nekaj dobre volje, ljubezni in ponižnosti pa je z dobrim in prijaznim vodnikom lahko prav vsakdo vsaj tu in tam velik šef.
v kosarico redna cena: 26,00 €
vaš prihranek: 2,60 €
cena za vas:
23,40 €
 
knjiga DIŠI PO PRAZNIKIH: marmeladne pravljice
DIŠI PO PRAZNIKIH: marmeladne pravljice / Terezija Puhan / fotografije: Gregor Audič
Recepti za pripravo različnih marmelad.
v kosarico redna cena: 17,00 €
vaš prihranek: 1,70 €
cena za vas:
15,30 €
 
 1  2  3  4  5  6  7  8 ...

Košarica
vaša košarica
je prazna

Plačilo
Ponujamo vam več načinov plačila. Izberite tistega, ki je za vas najbolj primeren.
Po povzetju
Naročeno blago plačate kurirski službi ob prevzemu na domu.
S predračunom
Po zaključenem naročilu si sami natisnite predračun za naročeno blago. Predračun lahko poravnate s položnico ali z nakazilom preko vaše spletne banke.

Dostava in osebni prevzem
Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo poslali na navedeni naslov s kurirsko službo GLS. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu.

Stroški dostave so pavšalni in znašajo 3,50 EUR na posamezno naročilo. Pri naročilu nad 30,00 EUR vam stroške dostave krijemo mi.

Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.
 
  O nakupovanju O podjetju Ne spreglejte

© Buča 2006-2017 // Ko knjiga pride k vam