Mehka vezava, Št. strani: 137
Založba:
ISBN: 9789616894210

9,00 

Vježbanje Egzistencije

KATEGORIJA:

ZALOŽBA:

VAŠA CENA

9.00 €

9,00 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava, Št. strani: 137
Založba:
ISBN: 9789616894210

Ko Goran Starčević, zastavlja vprašanje o nalogi mišljenja v ustrojenem svetu, si to nalogo seveda zastavlja sam, zastavlja jo samemu sebi, kot tistemu, ki premišljuje filozofsko, pa tudi bralcu seveda, saj pisec nikogar ne izvzame.

O avtorju:

Goran Starčević se je rodil 5. oktobra 1966 v Zagrebu, kjer je tudi umrl leta 2016. Po zaključku študija na Izobraževalnem centru za kulturo in umetnost v Zagrebu (smer novinarstvo) je delal kot novinar v tedenskem in dnevnem časopisju (Arena, Vjesnik). Leta 1996 je končal študij filozofije in zgodovine na Filozofski fakulteti v Zagrebu. Obiskoval je tudi specialistični podiplomski študij komparativne politike na Fakulteti političnih znanosti v Zagrebu. Delal je predvsem kot srednješolski profesor etike. S filozofijo se je ukvarjal kot samostojni pisec. Od leta 1997 je objavljal filozofske eseje in študije v revijah na Hrvaškem in v Sloveniji.

Prvi prevod v slovenščino je knjiga Volk v supermarketu, ki je bila leta 2011 izdana pri založbi KUD Apokalipsa.  Pri isti založbi je leta 2013 izšla njegova naslednja knjiga v slovenskem prevodu Vaje iz eksistence oziroma Vježbanje egzistencije v izvirniku, kot prva filozofska knjiga KUD Apokalipsa natisnjena v hrvaščini. Leta 2014 je izdal knjigo Bjeg i pobuna pri zagrebški založbi Litteris. Leta 2023 je pri KUD Apokalipsa izšla knjiga Digitalna doba in novi barbari. Sodeloval je na številnih literarnih in filozofskih srečanjih na Hrvaškem, v Sloveniji in v Italiji. Bil je tudi član uredniškega odbora revije za teorijo, kulturo in vizualne umetnosti Tvrđa. Prevajal je iz slovenskega jezika.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

26.00 €

26,00 

REDNA CENA:

15.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,50 

VAŠA CENA

13.50 €

13,50 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.