Jezik: slovenski jezik
Število strani: 301
Vezava: trda
ISBN: 9789616704007

17,90 

Mi, Alpe!

KATEGORIJA:

REDNA CENA:

19.89 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,99 

VAŠA CENA

17.90 €

17,90 

1 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Jezik: slovenski jezik
Število strani: 301
Vezava: trda
ISBN: 9789616704007

Knjiga z naslovom predstavlja prizadevanja posameznikov za varstvo alpskega območja kot tudi za njegov gospodarski, socialni in kulturni napredek. ”3. Poročilo o Alpah prikazuje, kako so sodobni, dinamični in uspešni posamezniki v številnih krajih na območju Alp na različne načine začeli novo dobo. Kaže, na koliko različnih domiselnih načinov se lahko upremo, denimo, odseljevanju prebivalstva in begu možgan,” pojasnjuje Andreas Götz, direktor CIPRE International.

„Knjiga ne opisuje velikih projektov in odvisnosti od države, temveč predstavlja ustvarjalnost in pogum snovalcev prihodnjega razvoja.“ Zanimive reportažne članke in zgovorne posnetke so prispevali novinarji in fotografi ugledne nemške agencije, ki sodeluje z velikimi mediji v Nemčiji, pa tudi z znanimi imeni, kot je New York Times Magazine. 3. poročilo o Alpah je nastalo na podlagi študije „Prihodnost v Alpah“, ki jo je izdelala CIPRA. Številni podatki, zbrani v okviru omenjene študije, so nanizani v končnem poglavju. V obliki preglednic, grafikonov in kart tako nazorno prikazujejo podobo aktualnih prostorskih razvojnih trendov v Alpah. 3. poročilo o Alpah je namenjeno prebivalcem in obiskovalcem alpskega sveta, odgovornim posameznikom in strokovnim krogom v Alpah in zunaj njih, skratka vsem, ki jih skrbi za prihodnost Alp in se pri svojem vsakodnevnem delu ali v prostem času zavzemajo za ekološki in trajnostni razvoj.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.