Mehka vezava
336 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2018
ISBN: 9789619270776

25,00 

Vidno učenje za učitelje : maksimiranje učinka učenja

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
VAŠA CENA

25.00 €

25,00 

97 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
Mehka vezava
336 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2018
ISBN: 9789619270776

Prelomna knjiga Johna Hattieja Visible Learning (Vidno učenje) je sinteza rezultatov več kot 15 let raziskovanja, v katerega so bili vključeni milijoni učencev, in predstavlja doslej največjo zbirko raziskav, ki temeljijo na konkretnih dokazih o tem, kaj v šolah dejansko deluje, če želimo izboljšati učenje.

Knjiga Vidno učenje za učitelje je korak naprej, saj te prelomne koncepte prinaša povsem novim javnostim. Napisana za učence ter bodoče in sedanje učitelje, pojasnjuje, kako uporabiti načela iz knjige Visible Learning v kateri koli učulnici kjer koli na svetu. Avtor ponuja jedrnate in uporabniku prijazne povzetke najuspešnejših intervencij ter praktične napotke, razčlenjene na posamezne korake, za uspešno uvedbo vidnega učenja in vidnega poučevanja v razrede.
Ta knjiga:
  • povezuje največji raziskovalni projekt o strategijah poučevanja s praktično uvedbo oz. uporabo v razredih.
  • upošteva in zagovarja vidike tako učiteljev kot učencev in vsebuje podrobne napotke, korak za korakom, vključno s pripravo učnih ur, interpretacijo učenja ter povratnimi informacijami med učnimi urami ter nadaljnimi postopki po zaključku le-teh,
  • vsebuje kontrolne sezname, vaje, študije primerov in scenarije najboljših praks, ki prispevajo k izboljšanju učnih dosežkov,
  • vključuje kontrolne sezname za celotne šole ter nasvete za vodje šol o tem, kako omogočiti in spodbujati vidno učenje v njihovih izobraževalnih ustanovah,
  • zdaj vključuje dodatne metaanalize, tako da skupno število citiranih študij presega 900,
  • celostno pokriva mnoga področja učenja, vkključno z motivacijo učencev, učnimi mačrti, metakognitivnimi strategijami, vedenjem, strategijami poučevanja ter vodenjem razreda.
Vidno učenje za učitelje je knjiga, ki jo mora prebrati vsak učenec, študent ali učitelj, ki si želi z dokazi utemeljenih odgovorov na vprašanje, kako maksimirati učne dosežke v naših šolah.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

35.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 3,50 

VAŠA CENA

31.50 €

31,50 

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.