Mehka vezava
238 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2022
Založba:
ISBN: 9789619572511

22,41 

Štorije z Jadrana

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

24.90 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,49 

VAŠA CENA

22.41 €

22,41 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
238 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2022
Založba:
ISBN: 9789619572511

Štorije z Jadrana so kratke, a resnične zgodbe, po večini pozitivne in smešne narave, ki jih je Mitja Zupančič doživel v letih plovbe, ko je obiskoval in se družil s prijatelji vzdolž in počez Jadrana. S svojimi zapisi želi pri bralcu vzpodbuditi željo, da bi pripoznali morje in ljudi z morja, kot največje bogastvo, ki bogati človeka, in mu hkrati daje vero in veselje do življenja.

Zgodbe so bile zapisane spontano, tako kot jih je čutil avtor takrat in v tistem času. Tudi vsa imena so resnična, le, da so se nekateri že poslovili, a ostajajo globoko zapisani v njegovem srcu. Samo ena zgodba se na željo stranskih akterjev izogne skoraj vsem osebam, pozoren bralec pa jo bo zagotovo tudi prepoznal. Življenje je lepo, le živiti ga je treba po manirah, ki so vredne človeka. Te pa niso materialne, na vrhu lestvice vrednot so pač drugi kriteriji.

“Štorije z Jadrana sem napisal v kovidnem času, ki me je za nekaj časa priklenil na domače ognjišče in mi omejil svobodo gibanja. V spomin sem priklical morske zgodbe, ki so oživele do te mere, da sem jih spontano zlil na papir. Pogrešal sem vonj po morju, veselje do druženja s prijatelji, predvsem pa širne morske horizonte, ki zame pomenijo brezmejno svobodo. Spet sem pisal tako, kot sem čutil, dojemal in živel, le da sem tokrat z zavedanjem iskal vesele pa tudi smešne dogodke. Hrepenenje in igrivost življenja sta se zlila v knjigo, pandemija kovidne bolezni je izzvenela, knjiga pa ostaja v dobrem in slabem.” Mitja Zupančič

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.