Mehka vezava
173 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2021
ISBN: 9789617118179

15,00 

Rebeka in Robert : mladinski roman

KATEGORIJA: ,

VAŠA CENA

15.00 €

15,00 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
173 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2021
ISBN: 9789617118179

Robert in Rebeka se poznata že od malih nog, saj sta njuni mamici prijateljici. Vsi ju imajo za brata in sestro, na koncu osmega razreda pa se vse spremeni …

ODLOMKA IZ KNJIGE
Bila je trda tema, ko smo se odpravili domov. Robert nas je spremljal. Barbaro, Zalo in mene. Zala ga je ves čas dražila in on je žgečkal njo in sta se lovila po cesti in vreščala. Bila sem slabe volje. Potem je Zala šla domov, za njo Barbara, ostala sva sama. Rekla sem mu, da me ni treba spremljati, saj je le nekaj metrov do naše hiše. Bila sem jezna nanj, ker se je posvečal samo Zali. Pa me ni poslušal. Spremil me je do ograje in ko sem hotela oditi, me je objel in poljubil na usta. Otrpnila sem. Čisto zbegana sem prišla domov. Naslednji dan je zvedel, da so mu ubili očeta in potem se nisva več ne slišala, ne videla.

*

»Robert je izginil. Bil sem pri ravnateljici, tudi Robijeva mami je tam in Zdravko, ker ga je najbrž zadnji videl. Ali kdo ve, kje bi lahko bil?
»Kaj ga še niso našli?« vprašam in spet me stisne pri srcu. Zala je tu, torej bi moral biti doma tudi Robert. Zala je videti iskreno pretresena. Ali igra, ali pa res ne ve, kje je Robert in ni bila z njim? In se spet z grozo vrnem do prvih strahov: kaj če ga je povozil avto, kaj če ga je kdo napadel, kaj če je kam padel, kaj … In potem se spomnim, da me ne mara, da se iz mene norčuje in oblijejo me solze. Vsi mislijo da zato, ker se tako bojim za Roberta.
»Ne,« mi odgovori Sašo. »Niso.«

O AVTORICI

Magdalena Cundrič se je rodila 5. 1. 1946 na Bledu. Tam je obiskovala osnovno šolo, gimnazijo pa na Jesenicah. Poročena je s pesnikom, pisateljem, esejistom, dramatikom in slikarjem Valentinom Cundričem. Imata dve hčerki, dve vnukinji in dva vnuka ter dva pravnuka.

Njen prvi roman je bil Ambis, ki je izšel leta 1986. Poslala ga je na anonimni natečaj Prešernove družbe, kjer je bil izbran. Po tistem je izdala še 10 romanov. Med najbolj branimi in uspešnimi so: 2007 – Rajska vrata; 2012 – Dežela oblakov, uvrščen med dobre knjige; 2013 – Čaj v parku, uvrščen med dobre knjige; 2016 – Otrok številka 32-G, uvrščen med dobre knjige; 2019 – Zajtrk pod palmami.

Leta 2020 je pri založbi Kulturni center Maribor izšel njen detektivski roman Blodnjak.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.