Mehka vezava
95 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2022
ISBN: 9771408988009-79

5,00 

Stripburger #79

KATEGORIJA: , ,

VAŠA CENA

5.00 €

5,00 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
95 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2022
ISBN: 9771408988009-79

Brskali smo, vohljali, firbčno špegali vse naokrog ter z bližnjih koncev in bolj oddaljenih krajev izbezali najboljšo bero svežih stripov, kar smo jo lahko našli. Odkrili smo kar nekaj mladih upov iz Slovenije, Hrvaške in Črne gore, zaradi katerih se nam za stripovsko prihodnost nikakor ni treba bati.

Ob njih seveda nismo pozabili tudi na prekaljene avtorje, ki jih že dobro poznate, kot sta denimo tudi tokratna intervjuvanca, Igor Hofbauer – Hof in Boris Stanić, ki nas s svojo samosvojo estetiko, specifičnim fokusom in nevsakdanjimi temami, ki jih obdelujeta v svojih stripih, popeljeta na divje popotovanje po širjavah neodvisne balkanske stripovske scene.

Uvodnik Katje Štesl skorajda manifestno podaja navodila za pisanje stripovskih kritik. Če kakšno skrivate v predalu ali bi jo želeli napisati, nam jo pošljite in morda bomo zanjo našli mesto v Stripburgerjevi čitanki, prilogi, ki je namenjena stripovskim recenzijam, refleksijam in drugim besedilom o stripu. Tokrat prinaša žanrsko seciranje kultne Črne luknje Charlesa Burnsa izpod peresa Anje Skapin ter recenzije najnovejših stripov samih stripavtoric – Larisa Javernik se je razpisala o raznoraznih poučnih duhovitostih v Knjigi z jajčki Kaje Avberšek, Katja Štesl o milenijski Goblin Girl Moe Romanove, Matej Kocjan – Koco pa o neustrašnem Dekletu, ki se ni balo medvedov, stripovskem prvencu Dore Benčević, ki navdušuje s svojo zanimivo likovno govorico.

Stripburger #79: pristni okusi mednarodne alter stripovske kuhinje.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

17.00 €

17,00 

VAŠA CENA

6.00 €

6,00 

VAŠA CENA

4.90 €

4,90 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.