Vezava: mehka
Število strani: 120
Format: 190 x 270 x 7 mm
Teža: 307 gr
Jezik: slovenski, angleški
Leto izida: 2023
ISBN: 9771408988009-81

6,00 

Stripburger #81

KATEGORIJA: ,

VAŠA CENA

6.00 €

6,00 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Vezava: mehka
Število strani: 120
Format: 190 x 270 x 7 mm
Teža: 307 gr
Jezik: slovenski, angleški
Leto izida: 2023
ISBN: 9771408988009-81

81. številka revije Stripburger prinaša pravi poletni stripovski golaž!

Življenje se s 30. letom šele začne, nas učijo reklame, marketinški guruji in razpisi za mlade umetnike, zato Stripburger tudi po dopolnjenem 30. rojstnem dnevu, ki smo ga praznovali v letu 2022, nadaljuje tako s praznovanjem (Ker zakaj pač ne? Praznovanje vedno dobro dene.) kot z mladostno zagnanim predstavljanjem takšnih in drugačnih stripovskih kuriozitet, specialitet in delikates iz domače kuhinje in onkraj njenih meja. Ker pač radi dobro jemo. Še posebej pa smo veseli prispevkov novih mladih stripovskih upov, ki so začinili tokratni poletni meni.

Vse skupaj smo podmazali tudi z dvema intervjujema: zaslišali smo Paula Gravetta, britanskega stripovskega zgodovinarja in nasploh mega poznavalca globalne scene, na kateri deluje in jo soustvarja že več kot 40 let, ter se pogovarjali s koroškim stripovskim ptičem, Gašperjem Krajncem.

Vrhunsko pogostitev na naslovnici je zakuhal Lukas Weidinger, ki se v uvodniku sprašuje, ali so tudi stripovske zgodbe tako kot golaž – vedno boljše, čim večkrat jih pogrejemo. Da pa bo obrok popoln vas v Čitanki pogostimo še s poživljajočo dozo razmislekov in recenzij.

Kazalo:

  • NASLOVNICA: Lukas Weidinger (AT)
  • UVODNIK: Lukas Weidinger (AT)
  • INTERVJUJA: Paul Gravett (UK), Gašper Krajnc (SI)
  • STRIPI: Lukas Weidinger (AT), Jota Mendes (BR), Dan Michiu (RO), Kalle Landegren (SE), Evan Androutsopoulos (FI/UK), Pär Thörn & Marcus Ivarsson (SE), Miha Perne (SI), Gašper Krajnc (SI), Stefan Hahn (DE), Francisco Sousa Lobo (PT/UK), Malin Biller (SE), Hana Černivec (SI), Leonid Tishkov (RU), Jan Krivograd (AT), Danijel Žeželj (HR), Renata Ločniškar (SI), Adrijan Praznik (SI), Simon Malinowsky (DE), Vid Černivec (SI), Žiga Sever (SI)
  • ZADNJICA: Miha Perne (SI)

Čitanka #8:

  • NASLOVNICA: Lukas Weidinger (AT)
  • REFLEKSIJA: Domen Finžgar (Imeti strip na koncu jezika)
  • RECENZIJE: Bojan Albahari (Joe Sacco: Paying the Land), Katja Štesl (Harukichi: DJ Cat Gosshie World Tour, Ciara Quilty-Harper: Lemon Yellow & Mikkel Sommer/Mekl: Slikmiks), Matej Kocjan – Koco (Primož Krašna: Domov. Naslednja postaja Maribor)
  • OBLIKOVALSKI ZAPISEK: Anja Delbello & Aljaž Vesel
Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.