Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 240
Velikost: 135 x 200 x 20
Leto izida: 2024
Distribucija: Primus
Založba:
ISBN: 9789617079449

29,90 

Astralno potovanje za začetnike

PREVOD:

ZALOŽBA:

VAŠA CENA

29.90 €

29,90 

DOBAVNI ROK:
2 - 5 DNI
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 240
Velikost: 135 x 200 x 20
Leto izida: 2024
Distribucija: Primus
Založba:
ISBN: 9789617079449

To, kar ste v spanju počeli že tisočkrat, lahko s pomočjo vodnika Astralno potovanje za začetnike Richarda Webstra postane popolnoma zavestna izkušnja. Naučite se razumevati in doživljati izven telesne izkušnje ter samozavestno in varno raziskovati astralno sfero.

Knjiga obravnava temeljne koncepte, kot so sprostitev, meditacija in vizualizacija, ter ponuja praktične vaje, ki bralcem pomagajo izpopolniti njihove psihične in intuitivne sposobnosti. Prav tako se poglobi v zgodovino in kulturni pomen astralnega potovanja ter tako zagotovi bogat kontekst te prakse.

Richard Webster vpleta anekdote, študije primerov in osebna spoznanja ter tako ustvari zanimivo pripoved, ki bralce navdihuje in spodbuja, da se sami podajo na astralne pustolovščine. Knjiga obravnava pogoste izzive in napačne predstave o astralnem potovanju ter bralcem omogoča, da premagajo ovire in poglobijo svoje razumevanje te starodavne in skrivnostne umetnosti. Ne glede na to, ali ste radoveden začetnik ali izkušen praktikant, ki želi izpopolniti svoje znanje, je knjiga Astralno potovanje za začetnike dragocen vir, ki bralce usmerja k raziskovanju višjih stanj zavesti in širjenju duhovnih obzorij.

Doseganje prve izkušnje astralnega potovanja je vedno najtežje – in enaka tehnika ne bo delovala za vsakogar. Zato so tehnike v tej knjigi skrbno stopnjevane, da bi korak za korakom opravili dejansko izventelesno izkušnjo. In s petnajstimi preizkušenimi tehnikami, med katerimi lahko izbirate, boste zagotovo v hipu začeli astralno potovati. Ko se boste naučili zapustiti svoje telo, bo svoboda, ki jo boste odkrili, spremenila vaše življenje.

Avtor se v svojem delu dotakne tudi starega Egipta, kjer je bil pojem duše večplasten in sestavljen iz več sestavin, med katerimi je bila tudi ‘ka’. Ka je veljala za vitalno esenco, ki je bila pogosto prikazana kot dvojnik posameznika. Poleg tega je bil z dušo povezan tudi ‘ba’, ki je bil pogosto upodobljen kot ptica. Nekateri raziskovalci domnevajo, da Egipčanska knjiga mrtvih, zbirka urokov in obredov, ki naj bi pokojnika vodili skozi posmrtno življenje, morda vsebuje elemente, povezane z astralnim potovanjem. Piramidna besedila, ki so med najstarejšimi verskimi besedili v starem Egiptu, prav tako poudarjajo duhovno potovanje, ki presega fizično telo.

Pojem astralnega potovanja ali duhovnega potovanja pa je povezan tudi z različnimi starodavnimi tradicijami, vključno z druidstvom. Druidi so bili starodavni duhovniki, učenjaki in duhovni voditelji keltskega ljudstva, njihove prakse pa so bile pogosto zavite v tančico skrivnosti. Čeprav so posebne podrobnosti o druidskih praksah omejene zaradi pomanjkanja pisnih zapisov samih druidov, nekatere sodobne razlage in zgodovinski viri kažejo na povezavo z duhovnim raziskovanjem.

Teozofsko društvo (Theosophical Society), ki ga je ustanovila madame Blavatsky, konec 19. stoletja, je imelo ključno vlogo pri popularizaciji ezoteričnih idej. Učenje društva je vključevalo koncepte, povezane z astralnim potovanjem, reinkarnacijo in duhovnim razvojem. Gibanje Nova misel, ki se je pojavilo konec 19. in v začetku 20. stoletja, pa je poudarjalo moč uma, duhovno zdravljenje in raziskovanje višje zavesti. Te ideje so se pogosto križale s konceptom astralnega potovanja. 20. stoletje je zaznamovalo vse večje zanimanje za osebni razvoj in preobrazbo.

Astralno potovanje je bilo pogosto predstavljeno kot orodje za samospoznavanje, razširjeno zavest in duhovno rast. Odkrijte svobodo, da lahko greste kamorkoli in počnete karkoli.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

15.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,10 

VAŠA CENA

13.90 €

13,90 

95 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.