Prelistaj nekaj strani iz knjige
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 342
Velikost: 140 x 220 x 25 mm
Leto izida: 2023
Založba:
ISBN: 9789617184297

27,90 

Pot integritete: odkrijte pot do svoje prave narave

PREVOD:

ZALOŽBA:

ZBIRKA:

VAŠA CENA

27.90 €

27,90 

DOBAVNI ROK:
2 - 5 DNI
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 342
Velikost: 140 x 220 x 25 mm
Leto izida: 2023
Založba:
ISBN: 9789617184297

V knjigi Pot integritete avtorica predstavi štiristopenjski proces, s katerim lahko vsakdo vzpostavi integriteto, z njo pa občutek smisla, čustveno ozdravitev in življenje brez duševnega trpljenja.

Martha Beck, avtorica prodajnih uspešnic, sociologinja in trenerka življenjskih veščin, nas v knjigi Pot integritete popelje na duhovno pustolovščino, ki bo spremenila tok našega življenja in nas povedla k pristni sreči. Pojasni nam, zakaj je ‘integriteta’ – usklajenost s samim seboj – ključ do smiselnega in radostnega življenja.

V knjigi Pot integritete predstavi štiristopenjski proces, s katerim lahko vsakdo vzpostavi integriteto, z njo pa občutek smisla, čustveno ozdravitev in življenje brez duševnega trpljenja. Marsikaj od tistega, kar nas muči – ugajanje ljudem, vztrajanje v zadušljivih odnosih, slabe navade – nam kaže, kaj se zgodi, če izgubimo stik s tem, kar nam resnično daje občutek celostnosti.

Po navdihu Božanske komedije je Martha Beck uporabila potovanje Dantejevega klasičnega junaka kot okvir za razčlenitev procesa vzpostavljanja osebne integritete na majhne, izvedljive korake. Pokaže nam, kako razumeti svoje notranje signale, ki nas vodijo na pravo pot, in kako prepoznati, po čem resnično hrepenimo – v nasprotju s tistim, kar nam prodaja naša kultura.

Bolj kot kdaj prej bralci iščejo nekaj resničnega in stvarnega. Na teh straneh boste spoznali praktično metodo za uskladitev svojega življenjskega izkustva s svojim najglobljim notranjim občutenjem resnice. Knjiga Marthe Beck je idealna za vse, ki se želite rešiti pritiska družbenih pričakovanj, družinskih prepričanj, bolečih spominov, travmatičnih doživetij in podobnega.

O avtorici: 

Martha Beck redno piše kolumne za revijo O, The Oprah Magazine. Piše tudi prispevke za reviji Real Simple in Redbook. Njena avtobiografija z naslovom Leaving the Saints, v kateri je popisala svoje slovo od mormonske cerkve, je postala uspešnica na lestvici New York Timesa. Povezana je z vidnimi osebnostmi, kot sta Maria Shriver in Elizabeth Gilbert ter z drugimi iz tega kroga.

Mnenja o knjigi: 

»Knjiga Pot integritete govori o odrešujoči moči odkrivanja resnice o tem, kdo ste, govorjenja v duhu te resnice in življenja v skladu z njo … Knjiga izžareva čarobnost, inteligenco in ljubezen. Prekipeva od humorja, duhovnosti, osupljive znanosti in celo Dantejeve Božanske komedije. Ta sijajna knjiga vam bo spremenila življenje; mogoče vam ga bo celo rešila.« – Elizabeth Gilbert

»Genialnost Marthe Beck je v tem, da je njeno pisanje v enaki meri tolažba kot izziv. Kot učiteljica, mati in mentorica nas drži za roko, ko nas vodi nazaj domov, k sebi.« – Glennon Doyle, avtorica uspešnic Bojevnica ljubezni in Neukrotljiva

»V dobi nenehnih pritiskov v smeri prilagajanja in sprejemanja družbenih norm pogosto izgubimo stik z resnico in smislom. Toda Martha Beck je napisala to mojstrovino, s katero je začrtala novo pot naprej, pot integritete, in nam pokazala, kako naj se povrnemo k pristnemu jazu in tako dosežemo brezmejno svobodo.« – Shannon Kaiser, avtorica uspešnice The Self-Love Experiment

»Pot integritete je popoln vodnik za vsakogar, ki si želi biti bolj srečen in razjasniti namen svojega bivanja. Martha Beck piše čudovito in rahločutno, kakor vedno. Uvidi in vaje, ki jih podeli z vami na teh straneh, vas utegnejo povesti na presenetljivo novo ozemlje, vsekakor pa vas bodo povedli nekam, kjer vam bo bolje.« – Marci Shimoff, avtorica uspešnic Srečni kar tako in Ljubezen kar tako

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.