Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 103
Velikost: 140 x 220 x 8 mm
Leto izida: 2023
Distribucija: Primus
ISBN: 9789610715153

17,00 

Upokojitev? Ni problema

VAŠA CENA

17.00 €

17,00 

DOBAVNI ROK:
2 - 5 DNI
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 103
Velikost: 140 x 220 x 8 mm
Leto izida: 2023
Distribucija: Primus
ISBN: 9789610715153

Ko ljudje zaključijo aktivno obdobje svojega življenja in se upokojijo, so čez noč izpostavljeni velikim spremembam v svojem vsakdanjiku. Veliko se jih v teh spremembah težko znajde, saj se jim zdi, kot da se jim je življenje postavilo na glavo.

Ta knjižica ponuja koristne napotke, kako se pripraviti na to prelomno obdobje in kako reševati probleme, ki nas kot upokojence pričakajo. Ob tem pa tudi spodbuja že obstoječe upokojence, da si bolje organizirajo življenje.

Avtorica o knjigi:

Čas, ki ga živimo zdaj, je precej drugačen od časa, v katerem so živeli naši starši in naši stari starši. Z njihovimi nasveti si danes lahko bolj malo pomagamo, saj so izzivi današnjega upokojenca precej drugačni od izzivov naših prednikov. V svojih knjigah iščem in ponujam nove rešitve in odgovore, ki bralcem olajšajo razumevanje sedanjega sveta in s tem lažje prilagoditve na spremembe.

Pred vami je priročnik, ki je namenjen upokojencem in tudi tistim, ki jih ta status čaka v naslednjih nekaj letih. Upokojitev je namreč lahko čudovita prelomnica za vstop v najlepša in najbolj izpolnjujoča leta vašega življenja, vendar le, če boste nanjo pripravljeni. V tej knjižici boste našli konkretne napotke, ki vam bodo pri tem v veliko pomoč.

Namen knjižice je ponuditi uporabne rešitve, kako svoje upokojensko življenje narediti prijetnejše in lepše. Izhajala sem iz tega, da Slovenija postaja demografsko stara država z veliko množico upokojencev, prav tako pa hitro narašča število tistih, ki se jim to obdobje približuje.

Med njimi je veliko takih, ki nimajo prijetnega življenja, pa ne le zaradi materialnih razlogov, temveč ker si upokojenskega življenja ne znajo organizirati oziroma si ga niso organizirali še v času, ko so bili zaposleni.

Knjižica ponuja koristne napotke, kako se pripraviti na to prelomno obdobje in kako reševati probleme, ki nas kot upokojence pričakajo. Ob tem pa tudi spodbuja že obstoječe upokojence, da si življenje bolje organizirajo.

Vesna Cetinski o sebi:

Po poklicu sem diplomirani poslovni pravnik in za menoj je kar pestra kariera. V naslednjih letih me čaka upokojitev. Rada raziskujem svet okoli sebe in o tem pišem. Nekatere spremembe v družbi pa bodejo oči in prepričana sem, da je potrebno o njih več govoriti, pisati in razmišljati. Ena izmed njih je staranje in življenje v času upokojitve.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

24.90 €

24,90 

1 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.