Prelistaj nekaj strani iz knjige
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 227
Velikost: 140 x 220 x 16 mm
Leto izida: 2023
Založba:
ISBN: 9789617184129

24,90 

Zgodba o sebi

PREVOD:

ZALOŽBA:

ZBIRKA:

VAŠA CENA

24.90 €

24,90 

DOBAVNI ROK:
2 - 5 DNI
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 227
Velikost: 140 x 220 x 16 mm
Leto izida: 2023
Založba:
ISBN: 9789617184129

Ta knjiga, v kateri boste našli ogromno primerov ljudi, ki so si izboljšali življenje, je vodnik po modrosti eneagrama, s katero boste doživeli globoko notranjo preobrazbo, celjenje in radost. Čas je, da na novo napišete zgodbo o sebi in odkrijete svobodo pristnosti!

Ian Cron, ki se pri tem opira na svojo psihoterapevtsko izobrazbo in lastne izkušnje, razloži, kako:

  • na novo napisati svojo zgodbo o tem, kdo smo,
  • se osvoboditi tiranije nezavednih sporočil, ki smo jih ponotranjili kot otrok,
  • in preseči omejujoče vedenjske vzorce, ki nam preprečujejo, da bi našli svoj pristni jaz.

Cron nam učinkovito pokaže, kako lahko vsakdo preseže zmotne predstave o sebi, uporabi edinstveno moč svojega eneagramskega števila, da uresniči svoje pristne potenciale, ter se preneha žalostiti zaradi življenja v napačni zgodbi.

Iz knjige:

Ljudje smo nepoboljšljivi pripovedovalci. Pripovedujemo zgodbe o neuspehu, zgodbe o uspehu, zgodbe, ki so dolge, kratke, izmišljene, dolgočasne, neverjetne, pristranske in še in še. Zakaj so zgodbe tako mogočne in vseprisotne? Zato, ker je od njih odvisno naše preživetje. V trenutku, ko pridemo na svet, začnemo ustvarjati zgodbo, ki nam pomaga osmisliti boleče stvari, ki se nam zgodijo. Ne podcenjujte majhnih otrok. Zelo pametni so. Ne le da razumejo sporočila svoje družine in vrstnikov o tem, kdo so in kaj pričakuje svet od njih; oklenejo se jih. Sčasoma začnejo na podlagi teh izkušenj in nezavednih sporočil ustvarjati do potankosti izdelano zgodbo o svoji identiteti in vrednosti, zgodbo, ki se globoko zakorenini v njihovo srce. To je zgodba, ki nam je kot otrokom pomagala vedeti, kdo moramo biti in kaj moramo početi, da se bomo počutili varno.

Mnogi terapevti pravijo, da na temelju te zgodbe, ki si jo pripovedujemo, dejansko zgradimo svoje življenje. Oblikuje našo identiteto in osebnost. Ampak bistvo je tole: te zgodbe so miti. V otroštvu so nam seveda prišle prav, bile so celo nujne. A če jim nekritično verjamemo tudi kot odrasli, nam začnejo povzročati težave. Kot je nekoč zapisal Carl G. Jung: »Popoldneva svojega življenja ne moremo živeti po jutranjem programu svojega življenja; kajti kar je bilo dobro zjutraj, zvečer ne bo več, in kar je bilo zjutraj resnica, bo zvečer postalo laž.« Kar nas je podpiralo v otroštvu, nas omejuje kot odrasle.

Čas je, da opustimo staro zgodbo o sebi. Zmorete, in to knjigo sem napisal, da vam pokažem, kako. Kot je nekoč napisal Mo Willems, avtor otroških knjig: »Če se kdaj znajdeš v napačni zgodbi, odidi iz nje.«

Mnenja o knjigi: 

»Modrosti eneagrama še nikoli nismo potrebovali tako zelo kot danes in nihče ne ve o njem več kot Ian. Komaj čakam, da podelim uvide iz te knjige s prijatelji in domačimi.« – Shauna Niequist, avtorica knjige Pristnost namesto popolnosti

»Knjiga ponuja briljantno, a preprosto metodo, kako uporabiti eneagram kot odskočno desko za osebno preobrazbo: tako da prepoznamo, kaj napaja našo zmotno, omejujočo zgodbo o sebi, in zavestno napišemo novo, veliko boljšo.« – Beatrice Chestnut, avtorica knjige The Complete Enneagram

»Ne poznam nikogar, ki bi imel globlji uvid v naravo človeške osebnosti kot Ian Cron.« – Michael Hyatt, soavtor knjige The Vision Driven Leader

O avtorju:

Ian Morgan Cron je priznan učitelj eneagrama, avtor svetovne uspešnice Pot k sebi, episkopalni duhovnik in psihoterapevt. Je tudi gostitelj priljubljenega podkasta Typology in iskan govorec. Z ženo Anne živita v Nashvillu.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

24.90 €

24,90 

1 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.