Prelistaj nekaj strani iz knjige
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 406
Velikost: 150 x 210 x 30 mm
Leto izida: 2023
Založba:
ISBN: 9789617184228

29,00 

Življenje je darilo – zvezek čudežev

ZALOŽBA:

ZBIRKA:

VAŠA CENA

29.00 €

29,00 

DOBAVNI ROK:
2 - 5 DNI
Vezava: mehka
Jezik: slovenski
Število strani: 406
Velikost: 150 x 210 x 30 mm
Leto izida: 2023
Založba:
ISBN: 9789617184228

Življenje je darilo Je knjiga toplih, navdihujočih kratkih zgodb iz avtorjevega življenja in modrih, spodbudnih spoznanj, polnih hvaležnosti. Knjiga, h kateri se lahko vedno znova vračamo in jo odpiramo in prebiramo na poljubni strani – vsakokrat nas spomni, za kaj smo lahko hvaleženi.

Ob branju zgodbe za zgodbo se boste počasi, a vztrajno potopili v svoj notranji svet, soočili se boste z odločitvami, ki ste jih sprejeli, ter z načinom, na katerega razmišljate in živite. In niti za trenutek ne boste pozabili, da je življenje sámo darilo.

»Vsak dan je darilo.
Odpri ga. Ne zavrzi ga.
Sámo življenje je darilo.
Žívi ga. Ne pusti ga vnemar.«

Takole pravi avtor v uvodu knjige:

»Pred desetletjem sem začel pisati svoj Zvezek čudežev. Lahko bi ga imenoval tudi dnevnik vsakodnevnih hvaležnosti. Sprva nisem našel ničesar, za kar bi bil lahko hvaležen, pozneje pa se je to spremenilo. Začel sem odkrivati vse več in več in nazadnje nisem mogel nehati. Vse, kar sem videl, je bil čudež. Da živim. Da lahko govorim, hodim. Topla postelja po napornem dnevu. In tedaj se je moje življenje spremenilo. Začelo je prekipevati od lepote. In tako sem spoznal, da lepota ni v tem, kar gledam, ampak da je v mojih lastnih očeh. Od takrat naprej sem pisal kar naprej. Zvezek sem nosil s seboj vsepovsod. Vanj sem pisal, kjer koli sem bil. V službi, na vlaku, doma. Vrstice sem napolnil z lepimi besedami, strani z nedopovedljivimi čudeži, knjižnico pa z nešteto zvezki. In potem se je zgodilo nekaj čarobnega. Kar naenkrat. Nekega dne sem nehal pisati v svoj zvezek. Nehal sem pisati zase in začel pisati za ljudi okoli sebe. Začel sem deliti to čudovito stvar, ki je nisem mogel več zadrževati v sebi. Knjiga, ki jo držiš v rokah, se je porodila iz življenja. Mojega življenja. Našega življenja. Brez odvečnih besed, a z veliko ljubezni. Upam, da bo odprtih rok delila lepoto, tako kot jo je prinesla tudi meni. Tudi če se bo dotaknila le ene same osebe, jo je bilo vredno napisati. Vredno je bilo, da sem prispel do sem.«

O avtorju:

Stefanos Ksenakis, podjetnik in pisatelj, živi v Atenah. Njegova prva knjiga z naslovom Življenje je darilo je izšla leta 2018 in je takoj postala svetovna uspešnica. Knjiga vsebuje avtorjeva predavanja z naslovom Trinajst zgodb, ki vam lahko spremenijo življenje. Avtor intenzivno uresničuje svojo največjo željo, organiziranje učnega tečaja z naslovom »Da, zmorem!«. Tečaj, ki se ukvarja z vrednotami in s samozavedanjem, sledi ambicioznemu cilju, da bi ga v svoj program vključile prav vse grške šole, in sicer že od prvega razreda osnovnih šol naprej. Stefanos Ksenakis je ponosni oče dveh deklet, starih devet in dvanajst let, Eneje in Avre.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.