Mehka vezava
340 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2011
Založba:
ISBN: 9789616661287

22,46 

Motnja pozornosti in hiperaktivnost za telebane

KATEGORIJA:

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

24.96 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,50 

VAŠA CENA

22.46 €

22,46 

92 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
340 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2011
Založba:
ISBN: 9789616661287

Tako pri nas kot v svetu se motnja pomanjkljive pozornosti s hiperaktivnostjo ali brez (oziroma – s tudi pri nas udomačeno kratico – AD/HD) že dolgo obravnava pri otrocih – komaj v zadnjih letih pa se prepoznava tudi pri odraslih. Ta izčrpen in praktičen priročnik za samopomoč je namenjen tako otrokom (oziroma njihovim staršem) kot odraslim z AD/HD.

Še posebej pa ga odlikuje dejstvo, da sta ga spisala strokovnjaka za AD/HD, ki se s to motnjo ne ukvarjata samo v poklicnem, temveč tudi v vsakdanjem življenju, saj jo imata tudi sama – zato prihajajo njuni nasveti in predlogi dobesedno “iz prve roke”. Poleg tega je slovenska izdaja v celoti prilagojena našemu prostoru in vsebuje še veliko dodatnih praktičnih informacij, ki vam bodo olajšale pot do strokovne pomoči in spoprijemanje z motnjo tako v šolskem kot v delovnem okolju.

Knjiga vsebuje pregled različnih vrst terapij, v pomoč pa vam bo tudi pri iskanju strokovne pomoči ter organizaciji življenja.

Odkrijte, kako:

  • ugotovite, ali imate sami ali vaš otrok AD/HD,,
  • obvladate in nadzorujete simptome,
  • izberete prave oblike obravnave,
  • najti podporo, ki jo potrebujete,
  • zmanjšate stres doma, v šoli in v službi,
  • zagotovite otroku prilagoditve šolskega okolja,
  • najdete podporo, ki jo potrebujete,
  • se zavedate tudi svojih pozitivnih plati in jih izkoristite.

Mnenja o knjigi:

“Priročnik poglobljeno, pa vendarle dovolj razumljivo in na duhovit način predstavi AD/HD – motnjo pozornosti in hiperaktivnosti, ki kljub temu, da ima izreden vpliv na posameznika in njegovo življenjsko pot, pogosto ni pravočasno in ustrezno prepoznana. Izčrpna in pregledna vsebina odstira mnoge nejasnosti glede AD/HD in predstavi vrsto konkretnih in uporabnih strategij za premagovanje težav, ki izhajajajo iz te motnje. Priročnik je zato zagotovo lahko v veliko pomoč tako posameznikom z AD/HD kot tistim, ki se s to motnjo srečujejo kot starši, svojci, prijatelji in strokovnjaki. Nasveti in življenjske strategije, ki jih predlagata avtorja, pa ne bodo koristni samo ljudem z AD/HD – z njimi si lahko pomaga prav vsakdo, ki si želi izboljšati svojo pozornost, organiziranost, samoobvladovanje in odnose z ljudmi okrog sebe. ” – mag. Leonida Rotvejn Pajič, specialistka klinične psihologije

“V knjigi je sijajen pregled vseh področij, ki so pomembna pri AD/HD. Omogoča odličen uvid v svet oseb, ki imajo AD/HD, in njihove izzive pri soočanju s seboj in svetom. Prinaša celosten pristop k reševanju težav in daje medicinskim postopkom, ki so največkrat deležni kritik, nadvse ustrezno mesto. Že zasnova knjige je takšna, da odvrača od zagrenjenosti. Priporočam v branje. ” – izr. prof. dr. Mojca Z. Dernovšek, specialistka psihiatrije

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

3.00 €

3,00 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.