Jezik: slovenski jezik
Število strani: 270
Vezava: broširano
ISBN: VARSP38

8,72 

Varstvo spomenikov 38/98

KATEGORIJA:

REDNA CENA:

9.69 €

VAŠ PRIHRANEK: 0,97 

VAŠA CENA

8.72 €

8,72 

1 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Jezik: slovenski jezik
Število strani: 270
Vezava: broširano
ISBN: VARSP38

Spoštovani, v veliko čast in veselje mi je, da Vam lahko kot urednica revije Varstvo spomenikov sporočim, da praznujemo petdesetletni co izhajanja naše revije. Veliko truda in strokovnega dela je bilo vloženega v uredniško delo v tem času, za kar se moram posebej zahvaliti izjemnim osebnostim kot so dr. Marijan Zadnikar, Helena Menaše in predvsem dr. Iva Mikl Curk, ki je revijo urejala deset let. Časi in potrebe se spreminjajo, zato je revija skozi čas nekoliko spremenila podobo, še vedno pa ostaja njena temeljna ideja, da je to revija za področje varovanja kulturne dediščine, v kateri objavljamo strokovna dognaja in mnogokrat tudi nasprotujoča si mnenja o tem kako čimbolje zagotoviti uspešno varovanje in obnavljanje kulturne dediščine.

Zato gre zahvala vsem, ki so s svojimi članki prispevali k razvoju stroke. Upamo, da bodo tudi mlajše generacije k temu prispevale svoj delež in s tem zagotovile nadaljni razcvet revije in njeno redno izhajanje.

Varstvo spomenikov že vsa leta izhaja ob finančni podpori Ministrstva za kulturo, dolgo vrsto let pa tudi ob sofinanciranju Ministrstva za znanost in tehnologijo, za kar se jim posebej zahvaljujem, saj v nasprotnem primeru ne bi mogli slaviti tako visokega jubileja.

Revija je bila vedno odraz položaja stroke, zato pričakujemo, da bo naslednja številka predstavila dobre in slabe strani uveljavitve novega zakona o varstvu kulturne dediščine, ki je stopil v veljavo februarja letos.

Na Upravi Republike Slovenije se bomo tudi v prihodnje trudili, da bo revija na čimvišji strokovni ravni izhajala še mnogo let in tudi prihodnjim generacijam predstavljala temeljno strokovno literaturo s področja konservatorstva in restavratorstva.

Urednica Jerneja Batič

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

28.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,80 

VAŠA CENA

25.20 €

25,20 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.