Mehka vezava z zavihki
395 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2013
Založba:
ISBN: 9789612000646

29,90 

Vse, kar želite svojemu otroku

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

31.90 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,00 

VAŠA CENA

29.90 €

29,90 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava z zavihki
395 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2013
Založba:
ISBN: 9789612000646

Knjiga Vse, kar želite svojemu otroku jasno odgovarja na pogosta vprašanja staršev: katere so prave in katere napačne rešitve, ki jih lahko uporabijo pri vzgoji otroka? Kako biti ne prestrogi ali preveč popustljivi? Katere so nepogrešljive veščine in znanja, ki jih otrok potrebuje za svoj nemoten razvoj v vseh obdobjih odraščanja, da lahko izrazi svoje nadarjenosti, svoj specifičen temperament in se počuti izpolnjenega pri vsem, kar počne?

Knjiga je odličen vzgojni priročnik: svetuje kako biti z otrokom sproščen, lahkoten in navdušen, brez nemira in živčnosti. Pomagala vam bo ustvariti družinsko ozračje, kjer se bodo stkale iskrene vezi, občutki varnosti in ljubljenosti. Temelji na avtorjevih izkušnjah pri vzgoji svojih osmih otrok ter izkušenj iz njegove terapevtske prakse. Podaja praktična znanja, ki vas bodo na sproščen način pripeljala do pravih rešitev na najrazličnejša vprašanja:

  • Kako pomagati otroku, da bo pridobil visoko raven samospoštovanja, da se bo v sebi dobro počutil in da bo samostojen
  • Kako otroku jasno postavljati zdrave meje in mu pravilno izraziti NE, kako pristopati k otroku v primeru njegove jeze, pritoževanja, izsiljevanja, žalosti ali strahu
  • Kdaj otroka pohvaliti, ga nagraditi ali mu izreči ustrezno opozorilo
  • Kako doseči, da otrok ne bo razvajen in da bo znal prevzemati odgovornost, kako ga vzpodbujati, da bo imel visoko motivacijo, optimizem in navdušenje nad življenjem
  • Kako otroka čustveno zaščititi, da bo v težjih trenutkih sposoben ohraniti notranji mir
  • Kako otroku pomagati, da bo znal uživati in ceniti življenje brez omejitev, da bo cenil dobroto in se vselej zavzemal za dobro in pravično.

Knjiga je opremljena s številnimi domiselnimi črno-belimi ilustracijami.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami. Hvala za razumevanje!

PRIPOROČA

REDNA CENA:

15.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,50 

VAŠA CENA

13.50 €

13,50 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.