Mehka vezava
252 strani
slovenski jezk

Leto izida: 2021
ISBN: 9789617118223

27,00 

ČUSTVENA INTELIGENCA: KAKO LAŽJE NAD TEGOBE SODOBNEGA NAČINA ŽIVLJENJA

REDNA CENA:

29.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,00 

VAŠA CENA

27.00 €

27,00 

98 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
252 strani
slovenski jezk

Leto izida: 2021
ISBN: 9789617118223

Izpostavila bi, da z obzirom na to, da živimo v dobi globalizacije, hitrega tehnološkega napredka, avtomatizacije, robotizacije in izjemno hitre digitalizacije naš vsakdan obarvan s stalnim preseganjem meja, večanjem tempa, višanja produktivnosti itd. In prav v tej postindustrijski družbi je v dobi 4. tehnološke revolucije še toliko bolj pomembno ohranjanje zdravih medosebnih odnosov, samozavedanje lastnih psiholoških procesov in konstruktivno soočanje s stresnimi situacijami, katerim smo izpostavljeni na vsakodnevni ravni. Zato bi to delo priporočala v branje slehernemu posamezniku, ki skrbi za svoje psihološko ravnotežje in kakovost svojega življenja.
Brigita Vončina, univ. dipl. psih.

O AVTORJU

V

času svojega dolgoletnega pedagoškega dela je avtor znanstvenih monografij (Ženska – mati po prenehanju zakonske in izvenzakonske zveze, Življenjski slog starostnikov v domovih za starejše, Medgeneracijsko sodelovanje: potreba in zahteva časa, Čustvena inteligenca: Kako lažje nad tegobe sodobnega načina življenja), soavtor znanstvene monografije (Trajnostno naravnani dostopni turizem) ter avtor in soavtor strokovnih monografij (Polemike in razmišljanja, Dan je dolg 24 ur: kako se prebiti skozi delo in prosti čas), učbenikov (Čustvena inteligenca in osebni razvoj, Uvod v sociologijo) ter avtor več znanstvenih, strokovnih in poljudnih člankov. Izvaja delavnice za različna področja. S prispevki je sodeloval na več mednarodnih znanstvenih konferencah.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.