Mehka vezava
296 strani
Slovenski jezik

Leto izida: 2014
ISBN: 9789612813154

15,00 

Ekosoci[a]lizem ali barbarstvo: demokratični ekološki socializem in trajnostni sonaravni razvoj

KATEGORIJA: ,

VAŠA CENA

15.00 €

15,00 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
296 strani
Slovenski jezik

Leto izida: 2014
ISBN: 9789612813154

Smo pred morda najpomembnejšo spremembo v zgodovini človeštva, čas je za civilizacijski preobrat, utemeljuje dr. Dušan Plut s številnimi podatki in vizionarskim razmišljanjem. Kršenje univerzalnih naravnih zakonov in poteptana etika vodijo v barbarstvo. Demokratični ekološki socializem in trajnostni sonaravni razvoj sta rešitvi za čas, ki postavlja svet na novo. Gradimo ga — zlagoma, solidarno in sočutno — aktivne državljanke in državljani, civiline iniciative, skupnosti in združenja, ki nam je mar. Za svet, ljudi živali in rastline, za vse, kar diha in živi….dr. Manca Košir

V gene človeka je vsajena nuja, da vedno razmišlja o jutri – kaj maram storiti, da mi bo bolje? To počnemo, ko se zazremo v latno življenje, pa tudi ko razmišljamo o skupnosti, saj smo vendar družbena bitja. V kriznih časih, ki so posledica napačnih preteklih odločitev, je ta nuja še mnogo večja. Žal pa takrat prevečkrat nasedamo napačnim "prerokom" raznih religij, ideologij ali kvazi-znanosti, ki s svojimi recepti bolj zavajajo kot rešujejo. Ena takih "religij", ki se skuša prikazati kot znanost, je tudi neoliberalizem, katerega uničujoče posledice danes občutimo. In skrajni čas je, da se mu odpovemo in stopimo na novo razvojno pot, če nočemo pristati v uničujočem kaosu socialne in okoljske katastrofe. Pričujoča knjiga Dušana Pluta nam kaže tako pot. le izbrati si jo moramo….. Matjaž Hanžek.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

23.00 €

23,00 

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.