Jezik: slovenski jezik
Število strani: 695
Vezava: broširano
Leto izida: 2001
Založba:
ISBN: 9619062078

18,59 

Maitrejevo poslanstvo, druga knjiga

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

20.66 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,07 

VAŠA CENA

18.59 €

18,59 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Jezik: slovenski jezik
Število strani: 695
Vezava: broširano
Leto izida: 2001
Založba:
ISBN: 9619062078

Maitrejevo poslanstvo, II. knjiga, je v izvirniku prvič izšla septem-bra 1993, slovenski prevod pa desetletje za tem.

V tem času se je svet precej spremenil, predvsem politično, zato morda manjši del informacij na prvi pogled ni več zanimiv. Dejan

V tem času se je svet precej spremenil, predvsem politično, zato morda manjši del informacij na prvi pogled ni več zanimiv. Dejansko pa se je spremenila samo njihova sporočilnost, saj lahko sedaj iz njih razberemo, kako pomemben dejavnik v toku svetovnih dogodkov je človekova svobodna volja. Zaradi tega je celo Mojstrom modrosti, ki natančno poznajo delovanje zakona vzroka in posledice, težko napovedati, kako in v kakšnem časovnem zaporedju si bodo dogodki sledili na fizični ravni. Potrebno je razumeti, da Maitreja in Mojster Benjamina Crema dogodkov ne napovedujeta zato, da bi potešila našo nenehno in nenasitno radovednost, ampak da bi poglobila človekovo razumevanje zakona karme.

Bralcu, ki se bo branja pričujoče knjige lotil zbrano in poglobljeno, se bo pričela razkrivati izjemna in na prvi pogled morda težko doumljiva lepota nauka večne modrosti. Začel bo spoznavati, v kako pomembnem in neponovljivem času živimo. Morda bo, tako upamo, spoznal, da sporočilo upanja, ki ga prinaša ta knjiga, ni le neuresničljiva utopija, ampak na višjih ravneh že davno uresničeno dejstvo, za katerega fizično manifestacijo je potrebno le še naše spoznanje, da smo mi tisti, ki moramo preoblikovati okostenele politične, gospodarske in družbene strukture, da bi ustvarili novo in bleščečo civilizacijo, kakršno si v luči današnjih dogodkov le stežka predstavljamo.

Za slovenski prevod smo posodobili fotografije čudežev na začetku knjige, seznam krajev, kjer se je Maitreja javno prikazal, spisku držav in njihovih žarkov smo dodali nekatere mlade evropske države, povsem posodobili pa smo tudi spisek posvečencev in njihovih žarkovnih struktur. Pri prevajanju knjige so sodelovali mnogi posamezniki iz vse Slovenije, ki sodelujejo pri delu za ponovni prihod Maitreje in Mojstrov modrosti.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
NOVO
VAŠA CENA

25.00 €

25,00 

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.