Mehka vezava
203 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2020
Založba:
ISBN: 9789619394670

17,99 

Na kavi z angeli

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

19.99 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,00 

VAŠA CENA

17.99 €

17,99 

98 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
203 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2020
Založba:
ISBN: 9789619394670

»Končno je pred vami delo, ki na enostaven in preprost način, skozi razmišljanja, pripoved in navodila, približa velike misterije širši javnosti. Vsakdo, ne glede na svoje izkušnje ali ezoterično predznanje, lahko zavestno doseže stik z Angeli in tako pridobi znanje, ki mu bo omogočilo poiskati svoj smisel obstoja in odkriti svoje lastno poslanstvo. Če ste dvomili vase, vam bo ta knjiga pokazala, da ste lahko to, o čemer sanjate.« (avtor)

Knjiga je namenjena tako strokovnjakom iz področja metafizike/kabale/magike, kakor tudi otrokom, ki so se komaj naučili brati (pač preskočijo tehnično vsebino). Bere se jo lahko kot fantazijski ali zgodovinski roman, kot osebno izpoved nekega iskalca modrosti in resnice, ki mu je po dolgih letih iskanja le uspelo navezati stik z višjimi bitji, na nič manj veličasten način, kakor je to uspelo njegovim slavnim predhodnikom. Še posebej bi tu izpostavil pomembnega znanstvenika, astrologa in svetovalca kraljice Elizabete, Dr. John Dee-ja in vidca Edvard Kelly-ja, ki sta skupaj v 16-tem stoletju od angelov prejela celoten enohijanski sistem, ki vsebuje angelski jezik, enohijanske črke-pisavo, celotne elementarne table, veličasten Sigil boga, klice tridesetih nebes in še in še…
Knjiga je prav tako uporaben vrhunski magikalni priročnik za priziv angelov in nebes, saj na kar se da enostaven način poda kompleksno tematiko.

Knjiga ni namenjena ljudem, ki ne znajo stopiti iz svoje »škatle« in preveč čislajo svojo pamet pridobljeno v le tej. V veselje in radost pa bo vsem iskrenim iskalcem, ne glede na njihovo versko politično, znanstveno ali filozofsko prepričanje, saj se dotika tako angelske, kakor tudi čisto družbene, socialne, politične in ekološke problematike tega planeta. Naj vam bo branje v užitek… in če se zatakne samo preskočite. (izd.)

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

25.00 €

25,00 

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.