Mehka vezava
227 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2002
Založba:
ISBN: 961236253x

13,50 

Soočanje z dušo narave : uglaševanje in resonanca z naravnimi silami

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

15.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,50 

VAŠA CENA

13.50 €

13,50 

97 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
227 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2002
Založba:
ISBN: 961236253x

Uglaševanje in resonanca z naravnimi silami je vedra, lahka in za vsakega primerna pot osebnostnega in duhovnega razvoja, ki omogoča bolj umirjeno, zdravo, vedro in ustvarjalno življenje. V knjigi "Soočanje z dušo narave" so opisani načini vzpostavljanja zdravilnih vibracij v celotnem energijskem polju posameznika. Ob pomoči meditativnega zrenja naravnih procesov, pojavov in predmetov, to je pokrajine, dreves kamenja, skal, gora, vode, kristalov, vetra, nevihte, vzpostavimo v svojem energijskem polju podobne ali enake vibracije, kot so značilne za opazovano naravo.

Predstavljena je pot in načini pomoči pri premoščanju strahu pred boleznijo in smrt, obvladovanju stresa, brezvoljnosti, žalosti in depresije, pri nevtralizaciji obremenjujočih spominov, pri odpravljanju pretirane kritičnosti, oblikovanju pozitivne samopodobe, pri razvijanju sposobnosti odpuščanja, pri uresničevanju zamisli, premoščanju zežav z vidom in pri obvladovanju krize duhovne rasti. Knjiga prikazuje, kako lahko ob pomoči meditecije v naravi ustvarjamo dobre medčloveške odnose, rešujemo različne probleme, krepimo imunski sistem, uresničujemo cilje, programiramo svojo prihodnost v razvoj najvišjih potencialov in kako lahko ob pomoči narave prebujemo svoje najglobje bistvo.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

19.90 €

19,90 

98 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.