Mehka vezava
171 strani
slovenski jezik
Leto izida: 2016
Založba:
ISBN: 9789612851835

20,70 

Utrinki z moje poti: razmišljanja o osebnostni rasti

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

23.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,30 

VAŠA CENA

20.70 €

20,70 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
171 strani
slovenski jezik
Leto izida: 2016
Založba:
ISBN: 9789612851835

Angelja Kjara Surca v svoji prvi knjigi Utrinki z moje poti: razmišljanja o osebnostni rasti išče odgovore na vprašanja o različnih tematikah (sprejemanju, zaupanju, prepuščanju, vztrajanju, odločitvah, celosti, kreaciji, intuiciji …).

“Nekega februarskega dne v letu 2015 sem sedla za računalnik in pričela s pisanjem. Iz moje zavesti so se v prihodnjih treh mesecih, v trenutkih med delom in domačimi obveznostmi, izlivala besedila, tematike.

Izgledalo je, kot da se povsem naključno in brez vrstnega reda iz moje notranjosti na papir spuščajo moja razmišljanja in moja čustva. Nisem vedno vedela, kaj pišem; občasno sem morala besedilo še enkrat prebrati. Besede so se izlivale neslišno, a vztrajno. Tematike so se nizale ena za drugo; včasih krajši, drugič daljši zapisi.

Kar naenkrat pa so se pred menoj nanizani naslovi datotek oblikovali v zaključek: »Saj to je knjiga.«

Stiskala sem poglavja in jih razvrstila po občutku. Skladala so se. Eno poglavje sem izločila, ni še čas zanj. Ko sem izrazila idejo, da naslove poglavij nanizam v spiralo naše poti k vedno večjemu zavedanju, pa sem ugotovila, da knjiga obsega točno 3 x 7 = 21 poglavij, po tri na vsako čakro.

Nekatera poglavja spodbujajo, druga pa opisujejo efekte, ki delovanje določenih čaker zavirajo. Ta poglavja dopolnjuje še zadnje, t.j. poglavje o poti, ki je neskončnost. Očarana sem bila.

Moje oči so se sprehajale in napajale na naslovih poglavij. Pravljičnost. Notranji otrok. Telo. Gibanje. Kreacija. Prepuščanje. Dan brez besede. Odločitev. Svarila, sporočila, opozorila. Celost. Razočaranje. Sodbe. Kolektivna zavest. Male neumnosti. Spreminjanje. Zaupanje. Vztrajanje. Odpuščanje. Odlašanje. Ljubezen. Bit. Pot. Pot od zavedanja telesa, preko razmišljanj o negativnih in pozitivnih plateh celosti, o sodbah, ki blokirajo naše delovanje, do izkušanja ljubezni, biti in poti naprej.

Vztrajanje je tisto, ki nas vodi naprej. Vztrajanje tudi v trenutkih, ko bi želeli popustiti in odnehati, pa vendar je vztrajanje v določenih trenutkih potrebno nadgraditi s prepuščanjem. Ne pasivnim prepuščanjem, ampak prepuščanjem v delovanju, da lahko potem začutimo svojo bit. Bit, tam nekje med vdihom in izdihom. Našo nemo pričo, ki nas opazuje.”

“Ko nam življenje nekaj odvzame, nam v zameno ponudi tudi nekaj novega. Če le hočemo videti … ”

–> Oglejte si še njeno drugo knjigo: Mozaik arhetipov, ki je zbirka opisov 108 arhetipov.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.