Mehka vezava
160 strani
italijanski jezik

Leto izida: 2017
Založba:
ISBN: 9789617022032

Cucina slovena : selezioni di 100 ricette classiche

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

15.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,50 

VAŠA CENA

13.50 €

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
Mehka vezava
160 strani
italijanski jezik

Leto izida: 2017
Založba:
ISBN: 9789617022032

V knjigi, ki je napisana v italijanskem jeziku, lahko najdete 100 klasičnih receptov slovenske kuhinje.

Izbrali smo najbolj tipične jedi, med njimi:

  • govejo juho,
  • pražen krompir, idrijske
    žlikrofe,
  • ajdove žgance,
  • štruklje in
    blejsko kremšnito.

Nismo pa pozabili niti na uvožene jedi, v katerih Slovenci še posebej uživamo, npr. srbski pasulj, čevapčiči, pica.

Do sestavin, ki jih navajamo v kuharici, je mogoče dostopati kjer koli na svetu.

Recepti so pospremljeni z različnimi zanimivostmi, ki bi utegnile zanimati tujca, in z estetskimi fotografijami, ob katerih se kar takoj pocedijo sline.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 2. do 5. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

10.50 €

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.