Odlomek iz strokovne recenzije:
“V našem kuharskem prostoru tako potrebujemo predvsem knjige s preskušenimi recepti, ki temeljijo na zdravih in hkrati vsesplošno dostopnih živilih, da lahko tudi neizkušeni kuharji in nekoliko slabši poznavalci zdravega načina prehranjevanja pripravijo okusen in hkrati zdrav, prehransko uravnotežen obrok. In prav to je glavna odlika knjige Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice. Ob njenem prebiranju sem z veseljem in olajšanjem ugotovila, da knjiga ni zgolj še ena v poplavi klasičnih novodobnih kuharic, ampak se bere kot roman o ljubezni in spoštovanju do hrane z zavedanjem pomembnosti zdravega prehranjevanja.
Knjiga, ki je pred vami, je dokaz, da je zdravo lahko tudi zelo okusno. Upam in želim si, da bi avtorica to potrdila še s kakšno podobno kuharico.” – mag. Nataša Trtnik, univ.dipl.ing. živ. tehn., UKC Ljubljana