Trda vezava
85 strani
slovenski jezik
Leto izida: 2015
ISBN: 9789616762311

15,50 

Okusiti Maribor: vsakdanje in praznične jedi Mariborčanov

REDNA CENA:

17.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,50 

VAŠA CENA

15.50 €

15,50 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Trda vezava
85 strani
slovenski jezik
Leto izida: 2015
ISBN: 9789616762311

Obrabljena fraza “Povej mi, kaj ješ, in povem ti, kakšen človek si” kot uvodna nota k tej publikaciji morda zbevi kar malce demagoško, a kljub vsemu v svojem robatem tonu zajema tisto žlahtno bistvo knjige Okusiti Maribor, Vsakdanje in praznične jedi Mariborčanov.

Knjiga opisuje 28 jedi in pijač mesta Maribor. Zapisane so zgodbe o nastanku, recepti o pripravi in fotografski material, ki pred brelcem tudi vizualno razgrinja kulinarična doživetja mesta.
Knjiga Okusiti Maribor pa ni zgolj tiskana publikacija, katere namen je promovirati kulinarična doživetja Maribora, ampak pomeni začetek projekta oživljanja kulinarične dediščine v ponudbi gostinski obratov v mestu Maribor…

Knjiga je na voljo tudi v angleškem jeziku.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.