Mehka vezava
320 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2007
Založba:
ISBN: 9789616361842

26,06 

Ob praktičnih primerih skozi Microsoft Office 2007

KATEGORIJA:

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

28.95 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,89 

VAŠA CENA

26.06 €

26,06 

1 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
320 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2007
Založba:
ISBN: 9789616361842

Izkušnje, pridobljene v poslovni praksi kažejo, da delodajalca ne zanima, kaj smo se učili, temveč, kaj znamo. Zanima ga, ali znamo učinkovito (hitro in poceni) rešiti problem, ki ga ima.

Knjiga Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2007 vam nudi prav to: omogoča vam, da bistveno povečate učinkovitost pri reševanju poslovnih problemov s pomočjo računalnika, prihranite čas in denar ter postanete uspešen poslovnež. V primerih povezujemo poslovno znanje, metodološko znanje in znanje informacijske tehnologije.

Prav ta z novimi poslovnemu uporabniku prijaznimi funkcionalnostmi paketa Office 2007 daje velik prispevek k učinkovitemu reševanju vsakodnevnih nalog na področju pisarniškega poslovanja, medsebojnega komuniciranja, prenašanja informacij ter sprejemanja odločitev.

IZ VSEBINE:

 

  • Poglavje OBLIKOVANJE DOKUMENTOV Z WORDOM predstavlja učinkovite pristope k izdelavi dokumentov.
  • PRIDOBIVANJE INFORMACIJ Z EXCELOM obravnava obdelavo in prikaz podatkov ter podporo odločanju.
  • Nadgradnja podpore odločanju je predstavljena v poglavju IZDELAVA BAZE PODATKOV, POIZVEDB IN POROČIL Z ACCESSOM…
  • Poglavje E-POŠTA IN ORGANIZIRANJE LASTNEGA DELA Z OUTLOOKOM se osredotoča na najmočnejše komunikacijsko orodje uporabnikov.
  • Brez dobre predstavitve ni prodaje, kar obravnava IZDELAVA PREDSTAVITEV S POWERPOINTOM.

Knjigi je priložena tudi zgoščenka/CD-ROM z nalogami in rešitvami,ki ob nizanju praktičnih primerov ohranja urejeno strukturo učbenika, zato jo priporočamo tako samoukom kot tistim, ki se ukvarjate z izobraževanjem sedanjega in bodočega poslovnega kadra.

Ob reševanju problemov iz poslovne prakse boste spoznali delo z novim, drugačnim, Microsoftovim Office 2007 in se tako opremili za borbo za preživetje na delovnem mestu. Ne pozabite, da bi marsikdo naredil vse, da bi dobil vašo službo – ne pustite se mu.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

89.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 39,10 

VAŠA CENA

49.90 €

49,90 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.