Mehka vezava
413 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2007
Založba:
ISBN: 9789616361736

31,45 

C++ od začetka

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

34.95 €

VAŠ PRIHRANEK: 3,50 

VAŠA CENA

31.45 €

31,45 

5 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
413 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2007
Založba:
ISBN: 9789616361736

Priročnik ponuja interaktiven in zabaven način učenja jezika C++, ki je eden izmed najbolj priljubljenih visoko nivojskih programskih jezikov za grafične aplikacije. Edinstven praktičen pristop k učenju jezika C++ naredi izkušnjo zabavno in zanimivo, bralcem pa ponuja priložnost, da tudi sami hitro začnejo programirati. Priročnik ponuja številne primere in zamisli za projekte ter tudi razširitve za grafični uporabniški vmesnik in avdio, tako da so bralci takoj deležni povratnih informacij. Avtor priročnika, ki sodi med vodilne strokovnjake za C in C++ v svetu, je na koncu vsakega poglavja dodal še dragocen referenčni razdelek.

C++ poznamo že več kot dvajset let. V tem času se je od svojih korenin do trenutne podobe ves čas razvijal in doživel tudi večje spremembe. Še vedno pa je to eden izmed najbolj razširjenih in priljubljenih programskih jezikov, primeren za vse potrebe. Priročnik C++ od začetka je napisan tako, da ga lahko uporabljate z vsemi različicami jezika C++. Priložena sta odprtokodni povsem prenosljiv prevajalnik in integrirano razvojno okolje za Windows in Linux. Za večjo motivacijo in navdih bodočim programerjem v C++ avtor v veliki meri uporabi svojo grafično in avdio knjižnico. Knjigi je priložen tudi CD-ROM z vajami iz knjige in potrebno programsko opremo!

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.