Mehka vezava
200 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2016
ISBN: 9789616843669

18,00 

Sodobni koncepti v kondicijski pripravi mladih košarkarjev

REDNA CENA:

20.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,00 

VAŠA CENA

18.00 €

18,00 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
200 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2016
ISBN: 9789616843669

Knjiga bo v veliko pomoč zlasti trenerjem mlajših kategorij pri organiziranju primerne vadbe. Ti trenerji v bistvu nosijo precejšnjo odgovornost, saj napačen pristop v načinu treniranja lahko pusti trajne posledice na mladih športnikih tako v smislu košarkarskega razvoja, tekmovalnih dosežkov kot tudi zdravja. V Sloveniji vsekakor primankuje tovrstne strokovne literature, zato trenerji dostikrat le improvizirajo.V priročniku lahko trenerji na enem mestu najdejo mnogo uporabnih informacij in napotkov. Zlasti zanimiv je prvi del priročnika, kjer avtorji lepo opišejo biološki razvoj in značilnosti vadbe po obdobjih odraščanja. Bralec mora razumeti, da gre za večletni proces, od katerega je na koncu odvisno, do kakšne mere bo izkoriščen potencial posameznega igralca.

Na žalost so slovenski mladi igralci v primerjavi s sovrstniki iz košarkarsko pomembnih držav praviloma slabše kondicijsko pripravljeni in to predstavlja problem zlasti ob prehodu v člansko kategorijo. Poznamo številne primere, ko so posameznki, sicer nadarjeni košarkarji, na tej stopnji prenehali z resnim igranjem, saj v ključnih letih niso uspeli narediti kvalitativnega premika v košarkarskem razvoju. Spet drugi imajo v svojih karierah, kot posledica neustreznega pristopa v treniranju, številne zdravstvene posledice.

Knjiga je vsekakor dobrodošel pripomoček, ki košarkarskim in kondicijskim trenerjem, na nazoren način omogoča osnovni pregled pri razumevanju kondicijske priprave v zgodnjem obdobju košarkarskega razvoja. Naj bo ta priročnik spodbuda za vse strokovnjake, da bi kot avtorji takšnih in podobnih gradiv, še v večji meri prispevali k razvoju kondicijske priprave in košarkarske igre v slovenskem jeziku.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami. Hvala za razumevanje!

PRIPOROČA

REDNA CENA:

29.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,90 

VAŠA CENA

26.10 €

26,10 

97 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.