Jezik: slovenski jezik Št. strani
: 144

Vezava: trda
Leto izida: 2012
ISBN: 9789619312254

22,50 

Energetiki današnjega časa o energetski učinkovitosti

REDNA CENA:

25.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,50 

VAŠA CENA

22.50 €

22,50 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Jezik: slovenski jezik Št. strani
: 144

Vezava: trda
Leto izida: 2012
ISBN: 9789619312254

V teh dneh je izšla prva poslovna knjiga o energetski učinkovitosti z naslovom “Energetiki današnjega časa o energetski učinkovitosti”, v kateri so objavljeni komentarji najvidnejših evropskih in domačih “energetskih obrazov”, intervjuji z eminentnimi energetiki ter slikovite reportaže, ki prikazujejo primere dobre prakse s področja energetske učinkovitosti. S tem Energetika.NET, vodilni energetski portal za jugovzhodno Evropo, krepi svojo dejavnost tudi na področju tiskanega založništva.

Energetika.NET je pripravila in izdala prvo poslovno knjigo o energetski učinkovitosti z naslovom “Energetiki današnjega časa o energetski učinkovitosti”, za katero so svoja “energetsko učinkovita razmišljanja” prispevali evropski komisar za energijo Günther Oettinger, slovenska poslanka Evropskega parlamenta in članica Odbora za raziskave, energijo in industrijo (ITRE) dr. Romana Jordan in direktor za strategijo in razvoj v družbi Solvera Lynx mag. Tomaž Fatur. Knjiga združuje tudi intervjuje z domačimi in tujimi “obrazi”, ki se z energetsko učinkovitostjo srečujejo na bodisi politični bodisi tehnični ravni in delujejo bodisi lokalno bodisi globalno. Za Energetiko.NET so tako spregovorili: direktor Direktorata za energijo pri Evropski komisiji Philip Lowe, vodja sektorja za okolje in trajnostni razvoj pri združenju EURELECTRIC Jesse Scott, nemški poslanec Evropskega parlamenta dr. Peter Liese, predstavnik organizacije Energy Cities in pobudnik Konvencije županov Frédéric Boyer, direktorica Slovensko-nemške gospodarske zbornice Gertrud Rantzen, profesor prometne politike in upravljanja mobilnosti na Univerzi Edinburgh Napier prof. Tom Rye, zastopnik za energetsko politiko v Greenpeace Slovenija Dejan Savić, direktorica slovenske fundacije za trajnostni razvoj Umanotera Vida Ogorelec, direktor Lokalne energetske agencije Spodnje Podravje dr. Janez Petek, direktor Centra EU-Rusija Fraser Cameron, direktor Energije Plus Bojan Horvat in vodja oddelka za energetske rešitve v družbi Petrol Miha Valentinčič. Novinarski pristop pa je še “sočnejši” v slikovitih reportažah, ki prikazujejo domače primere dobre prakse s področja energetske učinkovitosti. O dani temi so tako za Energetiko.NET spregovorili tudi prvi mož Eko sklada Franc Beravs, vodja Centra za energetsko učinkovitost Instituta Jožef Stefan mag. Stane Merše in ustanovitelj podjetja Eltec Petrol Damjan Mulej, novinarji Energetike.NET pa so se z energetsko učinkovitostjo seznanili v ljubljanskem BTC-ju pa v Ljubljanskih mlekarnah, v Julonu in jeseniškem Acroniju.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.