Mehka vezava
176 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2018
Založba:
ISBN: 9789616661744

17,95 

Python za otroke

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

19.95 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,00 

VAŠA CENA

17.95 €

17,95 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
176 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2018
Založba:
ISBN: 9789616661744

Zakaj programiranje

Znanje ali vsaj poznavanje in razumevanje osnovnih pojmov programiranja je danes nekaj skoraj samoumevnega. Govorimo lahko celo o novem opismenjevanju. Podobno je bilo z angleščino, ki se je pred nekaj desetletji začela uveljavljati kot svetovni jezik, danes pa si brez znanja tega jezika ne moremo več predstavljati sodobnega načina življenja, dela in komuniciranja. Če otroci v osnovni šoli izberejo računalniški krožek, to še ne pomeni, da so se odločili za poklic programerja. Pridobljeno znanje in spretnost iskanja poti do cilja, ki je sestavni del programiranja, pa jim bo zagotovo koristilo. Ne glede na to, za kateri poklic se bodo kasneje odločili. Prepričana sem, da bo računalništvo kmalu postalo obvezna vsebina šolskega programa.

Ste vedeli, da imamo v Sloveniji danes v povprečju že več kot en računalnik na prebivalca – saj je tudi »pametni telefon« pravzaprav računalnik. Čeprav za uporabo računalnika ali pametnega telefona seveda ni potrebno znanje programiranja, pa se bomo z njima bolje znašli, če bomo vsaj malo seznanjeni z osnovami programiranja.

Če je knjiga Python za otroke namenjena tistim, ki začenjajo spoznavati svet računalniškega programiranja (ne samo mlajšim po letih ampak tudi mladim po duši) – pa njeno nadaljevanje predstavlja knjiga dr. Janeza Demšarja Python za odrasle, v kateri se znanja nadgradijo.

Torej: Python« je za otroke in odrasle!

O avtorju

Sonja Lajovic

Avtorica Sonja Lajovic je profesorica matematike in računalništva in poučuje matematiko in računalništvo na osnovni šoli. Že nekaj let uspešno vodi računalniški krožek, ki ga otroci radi obiskujejo prav zaradi možnosti, da ob zabavni igri z računalniki osvajajo temelje programiranja.
Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 30,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 3,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno samo z gotovino.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

23.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,30 

VAŠA CENA

20.70 €

20,70 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.