Mehka vezava
slovenski jezik

Leto izida: 2021
ISBN: 9772386003005

7,00 

OUTSIDER : revija, ki presega meje : št. 26

VAŠA CENA

7.00 €

7,00 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
slovenski jezik

Leto izida: 2021
ISBN: 9772386003005

Arhitektura je realizirana prostorska možnost. Le ena izmed številnih, a ko je stavba zgrajena, prostor izgubi vse druge možnosti. Zato je za vsako poseganje v prostor dobro imeti širok horizont, odprt na vse smeri. Takšen razgledni stolp gradimo z vsebino Outsiderja. Poletje je čas za vse vrste razgledov in potovanj!

V novi številki mnenja, kolumne in razmisleke pišejo: Katja Perat, Marko Bratuš, Fedja Košir, Ana Schnabl, Ervin Hladnik-Milharčič, Edo Džafić in Alenka Pirman.
Janja R. Brodar se je pogovarjala z arhitektom Robertom Dolinarjem:
Seveda gre za odnose med ljudmi, gre pa tudi za človekov odnos do sveta. Ni pomembno, kako bogat ali reven sem, pomembna je moja svoboda glede vsega tega. Sem zares svoboden ali pa je to le moja utvara? In takrat, ko sem svoboden, tudi ne bom sodil človeka. Mislim, da je to ideal in merilo, ki mu je vredno slediti …
Dopisnik s Finske Gregor Turnšek se je pogovarjal s Teemujem Kurkelo, vodjo mednarodno prepoznavnega finskega biroja JKMM o arhitekturnem turizmu, kulturnih objektih in o arhitekturi v statistično najsrečnejši državi na svetu.
Objavljamo pravkar dokončano, še nikjer publicirano Hišo, ki jo vodi intuicija arhitektke Anne Heringer in tehnologa Martina Raucha na Bavarskem. Predstavljamo tudi projekte birojev ARREA, a202, Arhitektura, Tine Hočevar in Nava arhitektov. V preglednem članku izpostavljamo bivake v gorah in sledimo kiosku K67 po razgibanih poteh po vsem svetu.
Nina Petek in Jan Ciglenečki sta se pogovarjala z arhitektom Milanom Kovačem z izjemno življensko zgodbo. Naš dopisnik iz Grčije Bor Pungerčič se javlja iz Aten, kjer prenova Akropole vzdiga veliko prahu. Srđan Nađ je raziskal apartmanuše, ki hitro rastejo po hrvaški obali.
Poglobili smo se v stanovanjsko problematiko. Objavljamo reportažo s terena – kako se s stanovanjsko stisko srečujejo mladi, kako starejši? Pogovarjali smo se z direktorjem občinskega stanovanjskega sklada Sašom Rinkom in državnega stanovanjskega sklada Črtomirom Remcom. Komentiramo in predlagamo rešitve! Naš dopisnik iz Londona Tadej Zupančič se je o stanovanjskih zagatah v Londonu pogovarjal z urednikom in piscem Owenom Hatherleyem.
Kaj berete v času epidemije? Predstavljamo domačo knjižnico Iztoka Ilca. O ritmih mesta piše Dimitrij Mlekuž Vrhovnik. O nebotičnikih skozi perspektivo francoskega filozofa Thierria Paquota razmišlja Bernard Nežmah. Pogovarjali smo se s kiparko Polonco Lovšin ter s kuratorjema nastajajoče bienane razstave v MGLC, Tjašo Pogačar in Muanisem Sinanovićem.
Jure Aleksič se je o medijih pogovarjal z Manco Košir, o poslovanju medijev in digitalizaciji preberite pogovor Nine Granda z Juretom Gostišo.
Malo monografijo smo posvetili obmejnim krajem Benečije. Kakšna močna kultura, tradicija in lepota v objemu izjemne naravne krajine! Prispevajo: Katarina Gomboc Čeh, Mojca Pavlič, Janja Šušnjar, Miha Obit, Elena Rucli, Donatella Rutar.
Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

25.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,50 

VAŠA CENA

22.50 €

22,50 

99 na zalogi

VAŠA CENA

12.00 €

12,00 

VAŠA CENA

12.00 €

12,00 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.