Trda vezava
91 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2015
ISBN: 9789612531720

13,50 

IZBRANA POGLAVJA IZ GLASBENE DIDAKTIKE

REDNA CENA:

15.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,50 

VAŠA CENA

13.50 €

13,50 

96 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Trda vezava
91 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2015
ISBN: 9789612531720

Znanstvena monografija "Izbrana poglavja iz glasbene didaktike" pomeni pomemben prispevek k teoriji in praksi glasbene didaktike na vseh stopnjah izobraževanja. Je delo slovenske znenstvenice in strokovnjakinje, ki že vrsto let proučuje različne didaktične vidike uspešnega načrtovanja glasbene vzgoje.

Knjiga je dobrodošla pomoč učiteljem in vzgojiteljem pri kakovostnem načrtovanju, izvajanju, preverjanju ter ocenjevanju glasbene vzgoje. Ponuja teoretična izhodišča za medpredmetno povezovanje glasbene vzgoje ter nas seznanja s pomenom vrednosti vzgoje z umetnostjo in skozi umetnost v institucionalni vzgoji in izobraževanju.

Znanstvena monografija prinaša strokovno utemeljen in sodoben pogled na učenje in poučevanje glasbene vzgoje v osnovni šoli. Obravnava vitalne teme didaktike glasbe, ki se neposredno dotikajo samega bistva glasbene pedagogike na sploh, kot na primer: načrtovanje glasbene vzgoje, preverjanje in ocenjevanje ter medpredmetno povezovanje. V izhodščih razprav so tudi novejše ugotovitve edukacijskih ved s področja dela z nadarjenimi in učenja preko umetnosti. Avtorica skozi celotno delo utemeljuje tezo, da celostna glasbena vzgoja, podprta z dejavnostnim pristopom in izbranimi vsebinami, podpira otrokov celostni glasbeni razvoj in razvoj njegove celovite osebnosti. Pri tem izpostavlja tako pomen rabe avtentičnih metod učenja in poučevanja, ki izhajajo iz glasbe in narave glasbenega učenja, kot tudi potrebo po kompetentnem in glasbeno-motivacijsko naravnanem učitelju.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.