Mehka vezava
248 strani
slovenski jezik
Velikost: 130 x 210 x 22 mm
Leto izida: 2020
Založba:
ISBN: 9789617022445

23,60 

Kaj si drugi mislijo o tebi, ni tvoj problem

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

24.90 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,30 

VAŠA CENA

23.60 €

23,60 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
248 strani
slovenski jezik
Velikost: 130 x 210 x 22 mm
Leto izida: 2020
Založba:
ISBN: 9789617022445

Knjiga Kaj si drugi mislijo o tebi, ni tvoj problem predstavi bistvo Adlerjevih filozofskih in psiholoških idej ter naukov, podanih v obliki razburljivega dialoga med filozofom in mladeničem. Adlerjanska psihologija v Evropi in v Ameriki uživa široko podporo ter ponuja preproste in neposredne odgovore na večno filozofsko vprašanje: Kako smo lahko srečni?

• Zakaj je treba zbrati pogum in se sprijazniti z dejstvom, da naša ravnanja niso vedno vsem všeč?
• Smo lahko srečni, ne glede na okoliščine?
• Je potek naše življenjske poti v naših rokah?
• Nas naša preteklost res omejuje ali teh omejitev ni in si jih v resnici lahko postavljamo sami, z našim stremljenjem po ciljih, ki so pred nami?
Avtorja nam na razumljiv način pokažeta, kje tičijo vzroki, da se vse prevečkrat ujamemo v začaran krog naših negativnih pričakovanj, negotovosti in ovir, ki nam preprečujejo, da bi zares napredovali. Razložita, kako vzeti usodo v svoje roke: pogoj za srečo je hrabrost, za ljubezen in skupnost potrebujemo individualnost, vir sprememb pa bo svež, neobremenjen pogled na življenje.
O avtorjih: 
Ičiro Kišimi (1956) se je ob študiju klasične zahodne filozofije podrobno posvetil tudi adlerjanski psihologiji. O njej piše in predava, kot certificiran psihoterapevt in svetovalec Japonskega združenja za adlerjansko psihologijo pa se posveča tudi svetovanju mladini na psihiatričnih klinikah.
Fumitake Koga (1973) se je z adlerjansko psihologijo srečal v svojih poznih dvajsetih, pri čemer so ga njene ideje, ki so nasprotovale marsikateri konvencionalni modrosti, povsem navdušile. Kmalu zatem je Koga večkrat obiskal filozofa Ičira Kišimija v Kjotu in pri njem zbral bistvene nauke adlerjanske psihologije, vse skupaj pa je zapisal v klasični obliki dialoga, metode grške filozofije, ki jo uporablja pričujoča knjiga.
Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

19.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,90 

VAŠA CENA

17.10 €

17,10 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.