Vezava: MehkaŠt. strani.: 300Jezik: Slovenski
ISBN: 9789616620338

13,00 

Zdaj za prej pozneje

KATEGORIJA:

VAŠA CENA

13.00 €

13,00 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI

Vezava: MehkaŠt. strani.: 300Jezik: Slovenski
ISBN: 9789616620338

"Bojan Sedmak, Maribor, petinpetdesetletnik, profesor, pesnik.
V pričujočih zapisih kolumnist in esejist Katedre, Večera, Marša … V enoletnem dnevniku srednješolski učitelj slovenščine, andragog, član odbora za podeljevanje Glazerjevih nagrad, kantavtor na Lentu, lektor, borec za ohranitev dreves na Slomškovem trgu, voznik po okoliških državah, kuhar na jadrnici, popisovalec družabnosti ter uživalec stotin cedejev, filmov, knjig, predstav, predvsem pa ljubitelj muz in radosti življenja nasploh."

"Pronicljiv publicistično esejistični dokument za Slovenijo prelomnih devetdesetih let 20. stoletja. Avtor nam ga podarja v jezikovno bogatem, svetovljanskem diskurzu, poigravajočem se med svetnim in intimnim." (Braco Zavrnik)

"Profesor, tovariš, smo rekli včasih, pesnik, v tej knjigi kolumnist in zapisovalec dnevnika, slika z metaforami, zavidljivim življenjskim in pedagoškim erosom. Že naslovi in prvi stavki nas potegnejo vase in kar takoj nas čaka obrat, domislek, presenečenje, ki nas ne izpusti, ko se potopimo v nove teme, naslednje pripovedi, skozi katere smo vabljeni, da se prepustimo žerjavici duha …" (Snežana Štabi)

" …te kolumne niso samo obdelava gesel, ki so v obtoku in ki jih, pogosto nereflektirano, perpetuira in zlorablja žargon pravšnjosti. Kolumnist ima možnost obkrožiti napadeni fenomen z vsemi sredstvi, in eno od pogostih so potopisni utrinki, ki so že na pol poti proti dnevniškim zapisom. Sedmak je zdaj na ‘kantovskih’ Kornatih in drugič v Makedoniji, enkrat poroča iz Afrike puščave, da bi bolj razmislil o prostoru in njegovi odprtosti, drugič se intenzivira na jadrnici ali pa je pohajalec po Irski, ali pa gre v mariborsko okolico in tam pečejo in se svežijo s pivom in kar se dela v prostem času." (Matej Bogataj)

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

31.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 3,10 

VAŠA CENA

27.90 €

27,90 

98 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.