Uredila: Maja Rus Makovec
Mehka vezava
322 strani
slovenski jezik
160 x 230 mm
Leto izida: 2014
Založba:
ISBN: 9789616922548

22,41 

Zgodbe upanja: primeri celostnega zdravljenja odvisnosti

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

24.90 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,49 

VAŠA CENA

22.41 €

22,41 

78 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Uredila: Maja Rus Makovec
Mehka vezava
322 strani
slovenski jezik
160 x 230 mm
Leto izida: 2014
Založba:
ISBN: 9789616922548

Deset odstotkov prebivalcev Slovenije prekomerno uživa alkohol – večina od njih je verjetno zasvojena. Če upoštevamo še njihove družinske člane in prijatelje, se s to težavo tako ali drugače ukvarja več kot pol države.

Čeprav je odvisnost družbeno zaznamovana, gre za bolezen, ki jo je mogoče zelo uspešno zdraviti. Knjiga bo vse, ki se na tak ali drugačen način srečujejo s to najpogostejšo težavo na področju duševnega zdravja, navdala z upanjem, da je rešitev mogoča. Odvisnikom bo pokazala pot iz krize, njihovim bližnjim pa bo pomagala razumeti, kaj se z zasvojenim človekom dogaja na telesni in duševni ravni ter kako lahko tudi sami pripomorejo k ozdravitvi in popolni preobrazbi.

Iz spremne besede Martine Tomori:

»Zgodbe, ki prikazujejo ne le posamezne življenjske usode pacientov, ampak tudi filozofijo sodobnega zdravljenja, ki občutljivo vključuje in upošteva vseštevilne psihološke, socialne in biološke dejavnike, moči in šibkosti posameznika in njegovega socialnega omrežja, kažejo tudi izjemno zrelost terapevtov.«

V knjigi boste lahko prebrali:

  • Najbolj pogosta vprašanja in odgovore v zvezi z odvisnostmi.
  • 29 pretresljivih in resničnih slovenskih zgodb posameznikov, ki so se spopadli s svojo odvisnostjo in jo ob pomoči terapevtov uspešno premagali.
  • Sodobna dognanja stroke, ki vseskozi išče in razvija nove metode za boj proti različnim oblikam odvisnosti. Delo je namenjeno vsem, ki se soočajo s težavami in posledicami, ki jih povzročajo različne oblike odvisnosti

Vsebine, ki jih prinašajo Zgodbe upanja, bodo koristne za paciente, njihove svojce in prijatelje, pa tudi za različne strokovnjake, ki se pri svojem delu srečujejo z žrtvami odvisnosti.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.