Urednica: Barbara Simonič
Mehka vezava
200 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2015
ISBN: 9789616844437

13,00 

Relacijska družinska terapija v teoriji in praksi

VAŠA CENA

13.00 €

13,00 

2 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Urednica: Barbara Simonič
Mehka vezava
200 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2015
ISBN: 9789616844437

Kot pove že naslov – Relacijska družinska terapija v teoriji in praksi, obravnava zbornik člankov družinsko relacijsko terapijo tako s temeljnim orisom njenih teoretično-znanstvenih pogledov, ki temeljijo na psihoanalizi in psihoterapevtskih ugotovitvah, kot z ilustrativnimi primeri praks.

Relacijski pristop spada med nekoliko mlajše prakse psihoterapij in izhaja iz stališč, da se človekova osebnost temeljno oblikuje v dinamiki medosebnih odnosov, zato je tudi pri zdravljenju psihičnih težav bistvenega pomena vzpostavitev pristnega sočutja in stika, ki vodi terapevtski dialog oziroma »pripomore k oblikovanju intersubjektivnega stanja, v katerem klient čuti, da so njegova najgloblja čustvena stanja in potrebe zares razumljeni. – Barbara Simonič, ur.

Štiri splošnejša teoretična poglavja uvajajo vpogled v psihoterapevtsko prakso na področjih spolne zlorabe, zasvojenosti, mladega starševstva, družinske dinamike v primeru otrokove kronične bolezni , žalovanja, ločitve in načina obravnave otrok. Primeri iz praks in načini reševanja medosebnih in generacijskih problemov lahko bralca napotijo k boljšem razumevanju in razmisleku o konstruktivnem reševanju vsakodnevnih zagat.

Knjiga je namenjena terapevtom in vsem strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z zapleti v medosebnih odnosih in želijo globlje razumeti ozadje težav ter s tem učinkoviteje pomagati drugim. Prav tako pa je namenjena vsem, ki jih zanima svet odnosov in dinamik, ki so v njih prisotne.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.