Urednica: Barbara Simonič
Mehka vezava
200 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2015
ISBN: 9789616844437

13,00 

Relacijska družinska terapija v teoriji in praksi

VAŠA CENA

13.00 €

13,00 

1 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Urednica: Barbara Simonič
Mehka vezava
200 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2015
ISBN: 9789616844437

Kot pove že naslov – Relacijska družinska terapija v teoriji in praksi, obravnava zbornik člankov družinsko relacijsko terapijo tako s temeljnim orisom njenih teoretično-znanstvenih pogledov, ki temeljijo na psihoanalizi in psihoterapevtskih ugotovitvah, kot z ilustrativnimi primeri praks.

Relacijski pristop spada med nekoliko mlajše prakse psihoterapij in izhaja iz stališč, da se človekova osebnost temeljno oblikuje v dinamiki medosebnih odnosov, zato je tudi pri zdravljenju psihičnih težav bistvenega pomena vzpostavitev pristnega sočutja in stika, ki vodi terapevtski dialog oziroma »pripomore k oblikovanju intersubjektivnega stanja, v katerem klient čuti, da so njegova najgloblja čustvena stanja in potrebe zares razumljeni. – Barbara Simonič, ur.

Štiri splošnejša teoretična poglavja uvajajo vpogled v psihoterapevtsko prakso na področjih spolne zlorabe, zasvojenosti, mladega starševstva, družinske dinamike v primeru otrokove kronične bolezni , žalovanja, ločitve in načina obravnave otrok. Primeri iz praks in načini reševanja medosebnih in generacijskih problemov lahko bralca napotijo k boljšem razumevanju in razmisleku o konstruktivnem reševanju vsakodnevnih zagat.

Knjiga je namenjena terapevtom in vsem strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z zapleti v medosebnih odnosih in želijo globlje razumeti ozadje težav ter s tem učinkoviteje pomagati drugim. Prav tako pa je namenjena vsem, ki jih zanima svet odnosov in dinamik, ki so v njih prisotne.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

16.00 €

16,00 

11 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.