Prelistaj nekaj strani iz knjige
Mehka vezava
208 strani
Slovenski jezik
Velikost: 165 x 235 mm
ISBN: 9789616433082

10,50 

Svet matematike 8: PRIROČNIK in VAJE iz MATEMATIKE za 8. razred devetletne osnovne šole

VAŠA CENA

10.50 €

10,50 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
208 strani
Slovenski jezik
Velikost: 165 x 235 mm
ISBN: 9789616433082

Spodaj navajamo nekaj značilnosti, zaradi katerih so priročniki ‘Svet matematike’ ostali zelo priljubljeno dodatno učno gradivo tudi v novi devetletni osnovni šoli.

Svet matematike kot UČBENIK:

Tematski sklopi so zaokroženi in si logično sledijo. Uporabljeni primeri, ki so na začetku vsakega poglavja, so izbrani premišljeno in so za posamezno snov značilni. Učencem, ki so zmožni razumeti prebrano besedilo, omogočajo tudi samostojno napredovanje, učitelja pa s tem v ničemer ne omejujejo. Zelo pomembno je večkratno poudarjanje matematičnih zakonitosti (npr. lastnosti računskih operacij pri računanju z naravnimi števili v 5. razredu in pri računanju z ulomki v 6. razredu). Dobrodošli so zapisi matematičnih algoritmov z diagrami poteka, s katerimi se seznanjajo učenci vse od 5. razreda dalje, saj bi z razumevanjem teh diagramov verjetno dosegli večjo sistematičnost povsod, ne le pri reševanju matematičnih problemov. Pomembna je tudi urejena in logično povezana izpeljava snovi pri geometriji, saj so prav ta poglavja v dosedanjih učbenikih zelo slabo obdelana.

Svet matematike kot zbirka VAJ:

Vsako poglavje vključuje tudi veliko število vaj. Te si sledijo od povsem nezahtevnih, takih, ki služijo za trening pri utrjevanju najbolj osnovnih spoznanj, pa do takih, ki zahtevajo uporabo in povezavo naučenega. Vse to omogoča učencem postopno napredovanje, učitelju pa daje možnost diferenciacije. Vse naloge so opremljene z zelo zanesljivimi rezultati, tako da učencem resnično nudijo dobro povratno informacijo, hkrati pa jih s preglednostjo zapisa, podčrtavanjem rezultatov in odgovori pri besedilnih nalogah, navajajo na bolj urejeno delo.

Svet matematike kot PRIROČNIK: 

O tem pove veliko priporočilo, ki ga večina učiteljev nameni učencem, naj knjige vsaj prvo leto obdrže, saj jim bodo pomagale zapolniti vrzeli v znanju, ki se bodo mogoče pojavile. Zaradi strnjenih, preglednih in na potreben minimum omejenih zapisov vsega pomembnega na začetku poglavij, opremljenih z značilnimi nalogami, si učenec lahko osveži in izpopolni svoje znanje.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.