Trda vezava; komplet v 4. delih; slovenski, angleški jezik

45,00 

Na drugi strani : slovenska fotoreportaža. Komplet 1 – 4

KATEGORIJA: ,

REDNA CENA:

50.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 5,00 

VAŠA CENA

45.00 €

45,00 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Trda vezava; komplet v 4. delih; slovenski, angleški jezik
Na drugi strani. 1 del: Uvod
Uvod lahko pospremimo z opombo, da ta prvi del publikacije “Na drugi strani” predstavlja tisto najmanj, kar je treba k slovenski reportaži prispevati v smislu definiranja pojmov, pregleda bistvenih korakov, preobratov in poudarkov skozi celotno stoletje njenega razvoja ter večnih, še bolj pa sodobnih izzivov, s katerimi se fotoreporterji in uredništva srečujejo.
Na drugi strani. 2 del: Identiteta
Prispevki v drugem delu publikacije »Na drugi strani« ponujajo pogled na slovensko reportažno fotografijo skozi prizmo identitete. Besedil ne druži skupen pristop – nekatera izhajajo iz dela posameznih fotografov, druga iz publikacij, prav tako ne obravnavajo enakih časovnih izsekov, nekatera pa gledajo na reportažno fotografijo onstran ozke definicije fotoreportažne vrste.
Na drugi strani. 3 del: Moč
Prispevki v tretjem delu publikacije “Na drugi strani” osvetljujejo slovensko reportažno fotografijo skozi temo moči.
Na drugi strani. 4 del: Vsakdanje
Prispevki v četrtem delu publikacije “Na drugi strani” ponujajo pogled na slovensko reportažno fotografijo skozi prizmo vsakdanjega.
Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.