Mehka vezava
156 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2021
Založba:
ISBN: 9789619394687

14,99 

Na kavi z Magusom

KATEGORIJA:

ZALOŽBA:

VAŠA CENA

14.99 €

14,99 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
156 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2021
Založba:
ISBN: 9789619394687

Avtor uspešnice prvenca, ki nosi naslov »Na kavi z Angeli« vam predstavlja svojo drugo knjigo, ki je lahko idealen uvod v razumevanje vede, znane pod imenom Magika. Delo na enostaven in preprost način, predstavlja osebna razmišljanja in osnovne principe razumevanja sebe in sveta, v katerem živimo.

Spoznali boste, kako je Magika enostavna in obenem zapletena umetnost, ki je vsakodnevno uporabljamo ne, da bi se tega zavedali. V knjigi je strjeno znanje dolgoletnega praktičnega raziskovanja Kabale, Tarota in Magike na splošno.
»Pomembno je, da nas ni strah. Strah je tisti dejavnik ali prepreka do uresničitve naših sanj. S pomočjo Magike lahko ta strah obrnemo sebi v prid in naredimo permutacijo svoje zavesti tako, da iz besede »STRAH« nastane beseda »HRAST«, to mogočno drevo, ki kljubuje vsem spremembam in je del naše mitologije.«
»Preteklost zrcali prihodnost. Naše življenje poteka v krogu, in če je nekaj bilo ali se je zgodilo v preteklosti in je v sedanjosti, se bo to enako ali podobno zgodilo tudi v prihodnosti. Bolj si osredotočen na ta krog, bolj opažaš, da so ti dogodki in ljudje podobni, in iz tega se lahko veliko naučiš.« (pogl. Uvod)
»Čez nekaj tednov sta Sanhiel in njegova prijateljica Viliniel obiskala Raeneila, ki ju je v preteklosti povabil na posebno kavo. To srečanje je imenoval »Na kavi z Angeli«. Sedeli so na dvorišču njegove hiše in uživali v pitju kave. Raeneil je imel sposobnost, da se je veliko hecal in govoril o praznih temah. Le redko kdo je lahko med vrsticami praznega govorjenja slišal določene modrosti ali celo navodila o Magiki.« (pogl. Na kavi z Angeli)

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

29.00 €

29,00 

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.