Prelistaj nekaj strani iz knjige
Mehka vezava
152 strani
Slovenski jezik
Velikost: 200 x 280 mm
Leto izida: 2022
ISBN: 9789616746694

13,90 

Od molekule do makromolekule: DELOVNI ZVEZEK za KEMIJO v 9. razredu osnovne šole

KATEGORIJA: ,

VAŠA CENA

13.90 €

13,90 

94 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
152 strani
Slovenski jezik
Velikost: 200 x 280 mm
Leto izida: 2022
ISBN: 9789616746694

Delovni zvezek je razdeljen na poglavja in vsebinske sklope na enak način kakor učbenik, kar omogoča njihovo sočasno uporabo pri pouku.

Poglavitne značilnosti delovnih zvezkov za kemijo v osnovni šoli:

  • Na začetku vsakega vsebinskega sklopa je posebej izpisan učni cilj, ki ga preverjajo naloge. Učni cilji so povzeti po operativnih ciljih novega učnega načrta za kemijo.
  • Znotraj vsakega vsebinskega sklopa si naloge sistematično sledijo glede na vsebino in težavnost. Težje naloge so ob koncu posameznega vsebinskega sklopa in so posebej označene. Te naloge so primerne za bolj motivirane učence, ki imajo radi izzive.
  • Na koncu vsakega poglavja je poseben sklop nalog »Preverim svoje znanje«, v katerem so naloge točkovane in tako omogočajo izvedbo učinkovitega preizkusa znanja pred ocenjevanjem.
  • V vsakem delovnem zvezku je več kot 500 raznovrstnih nalog in vprašanj. Veliko število raznovrstnih nalog omogoča učencem, da pridno gradijo in utrjujejo svoje znanje. Nalog je vsekakor dovolj tudi za najbolj pridne učence.
  • Naloge so raznovrstne težavnosti; od najbolj preprostih, ki zahtevajo le enostavno reprodukcijo naučenega, do zahtevnejših, ki zahtevajo sintezo znanja.
  • Veliko je vključenega slikovnega gradiva: skic, risb, modelov, diagramov. Nekaj nalog je strukturiranih v preglednice, kar omogoča učinkovito utrjevanje predelane snovi.
  • Nekaj nalog vključuje tudi rešen primer, kar omogoča razumevanje in reševanje tudi dijakom, ki slabše razumejo navodila nalog. Na koncu delovnega zvezka so rešitve vseh nalog.

V prodaji je tudi pripadajoči UČBENIK. 

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
VAŠA CENA

14.00 €

14,00 

13 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.