Vezava: trda
Jezik: slovenski
Število strani: 42
Velikost: 144 x 215 x 7 mm
Leto izida: 2015
Založba:
ISBN: 9789616704519

10,00 

Slon pleza na drevo

ILUSTRACIJE:

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

19.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 9,00 

VAŠA CENA

10.00 €

10,00 

91 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Vezava: trda
Jezik: slovenski
Število strani: 42
Velikost: 144 x 215 x 7 mm
Leto izida: 2015
Založba:
ISBN: 9789616704519

Ilustrirana knjiga Slon pleza na drevo se na zanimiv in zabaven način ukvarja s problemi vzgoje, izobraževanja in uresničevanja posameznikovih talentov.

Nekega čisto običajnega šolskega dne se učitelj Rdečeriti odloči, da bo svojim učencem dal prav posebno nalogo. Vsi med njimi morajo splezati na visoko drevo. Nekateri učenci so za plezanje naravnost ustvarjeni, a težava je v tem, da nekateri plezati sploh ne znajo. Kaj narediti z učenci, ki ne znajo plezati? Strogi učitelj Rdečeriti se je znašel pred veliko dilemo.

Mnenji:

“Slikanica ne bi smela pritegniti le pozornosti učencev, ampak tudi pozornost šolskih strokovnih delavcev in staršev. S pomočjo zgodbe ‘Slon pleza na drevo’ bodo učitelji lahko ozaveščali učence o individualnih razlikah med njimi. To bo priložnost, da ‘pogumni učitelji’ spregovorijo o vlogi in vplivu poučevalne prakse na izobraževalne dosežke in čustvene stiske učencev. Zgodba bo v pomoč tudi svetovalnim delavcem pri odkrivanju čustvenih stisk, ki jih v procesu poučevanja doživljajo učenci, ki niso po meri šole. Ob zgodbi pa se modo morda zamislili tudi starši, ki svojim otrokom postavljajo nerealne zahteve v zvezi s šolsko uspešnostjo in jim s tem povzročajo čustvene stiske.” (Dr. Marija Kavkler, Pedagoška fakulteta Ljubljana)

“To je zabavna, pomembna in izredno koristna zgodba o mentorstvu, življenjskem poučevanju in uresničevanju sanj. Pomagajte otrokom razviti njihov potencial in za vedno boste ostali v njihovih srcih.” (dr. Zoran Milivojević, psihoterapevt)

O avtorici: 

Mag. Katarina Kesič Dimic je specialna  pedagoginja, ki s pisanjem knjig in bloga na spletni strani ozavešča Slovenijo o otrocih s posebnimi potrebami, ki potrebujejo dostojanstvo, posluh in spoštovanje, ki jim je prepogosto odvzeto zaradi nepoznavanja, predsodkov in strahov odraslih, ki z njimi vsakodnevno delajo.

O ilustratorju:

Ivan Mitrevski se je rodil 1979 v Ljubljani. Zaključil je študij filozofije in sociologije kulture. Med študijem je začel objavljati svoje ilustracije in stripe v raznih revijah. V tem času je postal del uredništva revije Stripburger, kasneje pa je bil tudi njen glavni urednik. S krajšimi predahi je ves čas objavljal stripe in ilustracije. Ilustriral je že veliko knjig. Posebej rad ilustrira slikanice, izobraževalno literaturo in stripe. Ogromno časa porabi za skiciranje in domišljanje. Veliko manj za barvanje. Več o njem lahko izveste na njegovi spletni strani.

Knjiga je primerna tudi za bralce z disleksijo.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

24.50 €

VAŠ PRIHRANEK: 11,50 

VAŠA CENA

13.00 €

13,00 

1 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.