Jezik: slovenski jezik
Število strani: 112
Vezava: broširano
Založba:
ISBN: 9783930103706

16,50 

Skrivnost smrti

KATEGORIJA:

ZALOŽBA:

VAŠA CENA

16.50 €

16,50 

99 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Jezik: slovenski jezik
Število strani: 112
Vezava: broširano
Založba:
ISBN: 9783930103706

Avtor knjige »Skrivnost smrti«, Kirpal Singh, velik mistik današnje dobe, je učil, da je pravica vsakega človeka, da spozna samega sebe, da izve od kod prihaja in kam mora oditi, ko zapusti ta svet. Smrt je največja skrivnost življenja, ki že od davnih časov bega človeštvo. Navkljub vsem prizadevanjem razvozlati to skrivnost, je smrt tako nedoumljiva kot poprej. Učitelji z najvišjega nivoja, Sant Satguruji ali popolni Učitelji, ki prihajajo s področja nesmrtnosti in so eno z Neskončnim, poznajo skrivnost smrti. Učijo nas, da smrt ni to, kar se nam zdi, temveč je ponovno rojstvo v življenje o katerem na tem svetu ne moremo niti sanjati. Smrt je kot zaton sonca na eni in sončni vzhod na drugi strani zemeljske oble. Učitelji nam pokažejo, kako premagati na videz nepremagljivo in strašljivo smrt ter se osvoboditi strahu. Zagotavljajo nam, da ne umremo, ampak odvržemo samo fizični ovoj in živimo naprej v drugih telesih, astralnem ali kavzalnem, ter se dvigamo, vse dokler ne spoznamo svoje Božanske narave in se zedinimo z Najvišjim Bitje, ki je vseprežemajoča Zavest in blaženost. Nauk resničnih Učiteljev je praktična pot, ki nam omogoča izventelesno izkustvo, s čimer se nam odstrejo nepregledna prostranstva višjih svetov nepopisne lepote. Vse to lahko doživimo, dokler bivamo v fizičnem telesu. O osvoboditvi lahko govorimo samo, če jo doživimo tukaj in zdaj.

Avtor knjige "Skrivnost smrti", Kirpal Singh, velik mistik današnje dobe, je učil, da je pravica vsakega človeka, da spozna samega sebe, da izve od kod prihaja in kam mora oditi, ko zapusti ta svet. Smrt je največja skrivnost življenja, ki bega človeštvo že od davnih časov. Navkjub vsem prizadevanjem razvozlati to skrivnost, je smrt tako nedoumljiva kot poprej.

Učitelji najvišjega nivoja, Sant Satguruji ali popolni Učitelji, ki prihajajo s področja nesmrtnosti in so eno z Neskončnim, poznajo skrivnost smrti. Učijo nas, da smrt ni to, kar se nam zdi, temveč je ponovno rojstvo v življenje, o katerem na tem svetu ne moremo niti sanjati. Smrt je kot zaton sonca na eni in sončni vzhod na drugi strani zemeljske oble. Učitelji nam pokažejo, kako premagati na videz nepremagljivo in strašljivo smrt ter se osvoboditi strahu. Zagotavljajo nam, da ne umremo, ampak odvržemo samo fizični ovoj in živimo naprej v drugih telesih, astralnem in kavzalnem, ter se dvigamo, vse dokler ne spoznamo svoje Božanske narave in se zedinimo z Najvišjim Bitjem, ki je vseprežemajoča Zavest in blaženost.

Nauk resničnih Učiteljev je praktična pot, ki nam omogoča izventelesno izkustvo, s čemer se nam odstrejo nepregledne prostranstva višjih svetov nepopisne lepote. Vse to lahko doživimo, dokler bivamo v fizičnem telesu. O osvoboditvi lahko govorimo samo, če jo doživimo tukaj in zdaj.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami. Hvala za razumevanje!

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.