Mehka vezava
288 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2021
Založba:
ISBN: 9789619420737

24,70 

Dober voznik bom : prometni vodnik za vso družino (3. dopolnjena izdaja)

KATEGORIJA:

ZALOŽBA:

VAŠA CENA

24.70 €

24,70 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
288 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2021
Založba:
ISBN: 9789619420737

Knjiga (priročnik) je v tem trenutku najbolj relevantni učni pripomoček za usposabljanje kandidatov za vozniški izpit kategorije B v SLO in zelo priljubljen tako med kandidati kot tudi med njihovimi starši. Priročnik je povsem usklajen z vsemi pravilniki.

Prav tako, pa je nepogrešljiv prometni vodnik za SPREMLJEVALCE bodočih voznikov, za MLADE voznike in za VSE VOZNIKE z izkušnjami.

Priročnik na 288 straneh, formata 20 x 24 cm postavlja nova merila za razumevanje prometnih situacij in na enem mestu celovito in  sistematično obravnava teoretična znanja  s področja varnosti cestnega prometa. Odlikuje jo VEČ KOT 1000 SPOROČILNIH SLIK; to je tudi NAJVEČJI obseg slikovnega gradiva v prometni literaturi doslej.  Zapletene situacije so upodobljene s pomočjo celostranskih slik, ki na nov in razumljiv način posredujejo vozniku inforamcijo o pravilnem ravnanju v prometu. Priročnik nas opozarja na nevarnostiuči predvidevanjuči defenzivnega ravnanja.

Priročnik je edinstven tudi v EU; dobili smo izredno veliko pohval tudi zunaj naših meja. Prav tako ima vso podporo s strani: AVP (Javna Agencije za varnost prometa RS), Ministrstva za infrastrukturo in prostor in Ministrstva za notranje zadeve.

Za razumljivejšo ponazoritev prometnih situacij je s pomočjo QR (Quick Response) kode pri nekaterih slikah na razpolago film oz. animacija. Imetniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov si lahko predvajate video, če imate na napravi naložen program za branje kode (QR code reader), ki je na spletu brezplačno na razpolago za skoraj vse modele telefonov.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po naročilu. Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami. Hvala za razumevanje!

PRIPOROČA

REDNA CENA:

30.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 3,00 

VAŠA CENA

27.00 €

27,00 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.