Mehka vezava
269 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2020
Založba:
ISBN: 9789619450246

16,20 

Metodologija znanstvenega raziskovanja

KATEGORIJA:

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

18.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,80 

VAŠA CENA

16.20 €

16,20 

82 na zalogi

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
269 strani
slovenski jezik

Leto izida: 2020
Založba:
ISBN: 9789619450246

Namen monografije Metodologija znanstvenega raziskovanja je prikazati splošno, a ključno znanje o metodah znanstvenega raziskovanja. Kako univerzitetni profesorji in znanstveni raziskovalci preučujejo znanstvene probleme na svojem področju, načrtujejo raziskave, kako jih navsezadnje tudi izvedejo ter na katere morebitne napake morajo biti pri tem procesu še posebej pozorni. Čeprav knjigo sestavljajo prispevki več avtorjev, je pregledna in sistematično zaokrožena celota, ki bralcem predstavlja metodologijo znanstvenega raziskovanja s poudarkom na znanstvenih raziskavah v družboslovnih vedah in humanistiki.

Iz recenzije izr. prof. dr. Jerneja Letnarja Černiča: »Metodologija znanstvenega raziskovanja je bila do sedaj v slovenski znanosti praviloma pomanjkljiva. Primanjkoval ji je holistični pristop k obravnavanju metodologije znanstvenega raziskovanja z vidika različnih znanstvenih perspektiv. Pričujoča izvirna znanstvena monografska knjiga z naslovom Metodologija znanstvenega raziskovanja urednika Petra Jambreka in osmih avtorjev ter avtoric zapolnjuje to vrzel, saj kot ena izmed redkih publikacij celostno in vseobsežno obravnava metodologijo znanstvenega raziskovanja v slovenski znanosti. Njena prednost je interdisciplinarnost in pluralnost različnih pristopov k znanstveni metodologiji. Avtorji so izkušeni raziskovalci, ki se z metodologijo znanstvenega raziskovanja ukvarjajo od študijskih let naprej, zaradi česar področje poznajo zelo podrobno, tako od zunaj kot od znotraj, zato bralcem podajajo holistični pristop te pomembne teme.«

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.