Mehka vezava
400 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2022
ISBN: 9789617118865

26,10 

Nevidni ljudje : nevidni, spregledani, prezrti

KATEGORIJA:

REDNA CENA:

29.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 2,90 

VAŠA CENA

26.10 €

26,10 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Mehka vezava
400 strani
Slovenski jezik
Leto izida: 2022
ISBN: 9789617118865

Gradivo za psihoterapevtski priročnik Nevidni ljudje sem črpal pozneje iz potrditve lastnih doživljajskih spoznanj in izkušenj brezdomstva, ko so sam nastanek knjige poskusili ovreči ali postavke razvrednotiti novi, digitalizirano pogojeni dogodki, po katerih pa sem že prej razlagal pomen subverzivnosti ali socialne in celo zunaj sociodinamike idejne izključenosti ter obrobništva, kar me navaja k pomenu psihosocialne ne le revizije, ampak posebej k vsem tistim spremembam od leta 1990/91 do leta 2021, ko se je poglobila in razširila vmesna pozicija socialnih povzpenjanj ali poglabljanj v svetu, zlasti še zaradi koronavirusne pandemije. Tako tudi osebno sodelujem v knjigi Nevidni ljudje z razumetjem, ki sledi samim obrobno napeljanim, a postopkovno nadzorovanim zdrsom in socialnim stiskam, saj je knjiga bila končana že leta 1991 in so jo pregledali mnogi, tudi moji nasprotniki… Vladimir Gajšek

Vladimir Gajšek je slovenski književnik, prevajalec, publicist in slikar. Je avtor več pesniških zbirk, romanov in esejev, ukvarjal se je s poetografiko, razstavljal tudi olja, akrile in akvarele. Bil je vodja Študentskega gledališča v Mariboru, so/ustanovitelj in urednik mariborskega študentskega lista Katedra, 20 let v uredništvu slovenske kulturne in literarne revije Dialogi. Objavlja v vseh slovenskih literarnih revijah, tudi v Pahorjevem zamejskem Zalivu. Gajškove pesmi so v antologijah – Živi Oerfej, velika antologija slovenske lirike idr. Vladimir Gajšek je nastopal in predaval tudi na tujem. Prevaja iz nemščine, francoščine, hrvaščine, bosanščine, srbščine, črnogorščine, italijanščine in latinščine. Soizdajatelj mednarodne antologije ANTHOLOGIA ALPINA. Bil je v ustanovnem Glavnem odboru Borštnikovega srečanja slovenskih gledališč.

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA
ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.