Prelistaj nekaj strani iz knjige
Vezava: mehka z zavihki
Jezik: slovenski
Število strani: 265
Velikost: 160 x 230 x 15 mm
Leto izida: 2021
Založba:
ISBN: 9789610706922

26,00 

Mozaik arhetipov: pot do naše avtentične narave

ZALOŽBA:

REDNA CENA:

29.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 3,00 

VAŠA CENA

26.00 €

26,00 

DOBAVNI ROK:
1 - 3 DNI
Vezava: mehka z zavihki
Jezik: slovenski
Število strani: 265
Velikost: 160 x 230 x 15 mm
Leto izida: 2021
Založba:
ISBN: 9789610706922

Mozaik arhetipov je druga knjiga Angelje Kjare Surce. Gre za zbirko opisov 108 arhetipov. Številski sistem omogoča, da si izvlečete dnevni arhetip ali pa si z arhetipi odgovorite na vprašanja.

Ta knjiga kliče k branju ljudi, ki so že na poti spoznavanja sebe in se zavedajo, da je pot do svojega bistva odvisna predvsem od njihovega vložka in pripravljenosti spoznavati svojo resničnost. Pa tudi ljudi, ki se prvič sprašujejo o svojem bistvu, a sta jim pri tem vodilo iskrenost in resnica, pa čeprav je morda to trenutno zapakirano v zvedavo radovednost. Kar pogumno!

Kaj so arhetipi?

Arhetipi so vzorci obnašanja. Nekatere vzorce pri sebi poznamo, drugih se ne zavedamo. A tudi, če se teh vzorcev ne zavedamo, se nam iz nezavednih plasti manifestirajo v življenje. Na primer, imamo neke občutke manjvrednosti in ne vemo, od kod prihajajo. Ali pa vedno znova pristanemo v nekih neugodnih situacijah. Če želimo manifestirati obilje, je potrebno tak vzorec preobraziti. Izboljša se tudi intuicija.

Vzorce kot celoto lahko pogledamo z arhetipskim pristopom. Obstajajo namreč različne arhetipske knjižnice, ker so arhetipi za določeno področje že zbrani (npr. arhetipi za odnose, za podjetja …). Pregledamo, kaj nam vsak arhetip iz knjižnice pomeni, nato pa se jim približamo še z arhetipskimi meditacijami, intervjuji z arhetipi, …

Knjižnice arhetipov obsegajo like kot so kralj, kraljica, sel, amater, poslovnež, učitelj, študent, berač, skopuh, žrtev, saboter, obrekljivka, srečnež, boječka …

Vsak od arhetipov ima sončno in senčno stran. Ko pri sebi pogledamo vsak posamezni arhetip, lahko hitro razpoznamo, v katerih vzorcih obnašanja pretiravamo, in katere imamo čisto premalo izražene. Najprej pa je seveda potrebno poznati lastnosti posameznih arhetipov.

Avtorica o arhetipih:

“V zadnjih nekaj letih sem šla čez različne arhetipske knjižnice in jih začutila preko izkušnje. NAVDUŠENA SEM NAD NJIMI :-). Pomagali so mi pogledati v zakulisje moje osebnosti in jasno sem dobila celosten pregled nad vzorci, ki me določajo. Arhetipi so mi omogočili tudi jasen pristop k transformaciji le-teh. Hvaležna sem, da znam na svet pogledati skozi oči arhetipov.”

O avtorici:

Angelja je avtorica dveh knjig:

  • v prvi, Utrinki z moje poti: razmišljanja o osebnostni rasti, išče odgovore na svoja vprašanja o različnih tematikah (sprejemanju, zaupanju, prepuščanju, vztrajanju, odločitvah, celosti, kreaciji, intuiciji …);
  • druga knjiga je zbirka opisov 108 arhetipov z naslovom Mozaik arhetipov. Številski sistem omogoča, da si izvlečete dnevni arhetip ali pa si z arhetipi odgovorite na vprašanja.

Iz medijev:

Dostava in osebni prevzem

Blago naročeno v naši spletni knjigarni, bomo po pošti poslali na navedeni naslov. Blago je navadno dostavljeno v 1. do 3. delovnih dneh po oddanem naročilu (na zalogi) oz. 2. do 5. delovnih dneh (na zalogi pri dobavitelju). Pri naročilih katerih skupni znesek ne presega 40,00 EUR, se obračuna pavšalni strošek soudeležbe pri dostavi v višini 4,50 EUR in velja za pošiljke dostavljene na območju Slovenije. Stroškom dostave se lahko izognete tudi z osebnim prevzemom  na sedežu podjetja Buča d.o.o. (Kolarjeva ulica 47, Ljubljana). Plačilo na sedežu podjetja je možno tudi s plačilnimi karticami.

PRIPOROČA

REDNA CENA:

15.00 €

VAŠ PRIHRANEK: 1,50 

VAŠA CENA

13.50 €

13,50 

99 na zalogi

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

ZALOGA

Večina knjig na zalogi.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

KNJIGA TEDNA

Knjiga tedna po posebni ceni.

DOSTAVA

Hitra dostava.